YouTube videoları izlemeyi sevenlere kötü haber! Bunu yapanlar sadece siyah ekran görecek

YouTube videoları izlemeyi sevenlere kötü haber! Bunu yapanlar sadece siyah ekran görecek

YouTube kullanıcıları dikkat ! Reklam izlemek istemeyen premium almak zorunda kalacak! Video keyfiniz siyah ekranla bölünebilir! Bunu yapanlar sadece siyah ekran görecek...

YouTube'u reklam engelleyici yazılımlarla kullananlara kötü haber geldi. YouTube reklam engelleyicilerin kullanımının önüne geçmek için yeni bir strateji geliştirdiğini duyurdu.

SİYAH EKRAN UYGULAMASI

YouTube, kullanıcıların video başlamadan önce 'siyah ekran' ile karşılaşmasını sağlayarak, reklam engelleyicilerin etkisiz hale gelmesini hedeflediğini duyurdu. Geleneksel reklam engelleyiciler, kullanıcıların videoları reklamsız izlemesine olanak tanırken, YouTube'un yeni sistemi bu işlevi aşmayı hedefliyor. Böylece video içerikleri ile reklamların daha organik bir şekilde entegre edilmesi sağlanarak, kullanıcıların reklam atlaması veya engellemesi mümkün olmayacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN