Xiaomi'nin Redmi serisinin son modeli Note 13 Turbo sızdırıldı! İşte özellikleri

Xiaomi'nin Redmi serisinin son modeli Note 13 Turbo sızdırıldı! İşte özellikleri

Xiaomi tarafından eklenmesi planlanan Redmi Note 13 Turbo'nun özellikleri sızdırıldı! İşte Xiaomi Redmi Note 13 Turbo özellikleri...

Xiaomi, geçtiğimiz yıl Çin'de duyurduğu ve hemen ardından küresel piyasaya sunulan Redmi Note 13 serisine yeni bir model eklemeyi planlıyor. Merakla beklenen bu model, Redmi Note 13 Turbo adını taşıyor. Son olarak, bu yeni telefonun özellikleri internete sızdırıldı.

REDMI NOTE 13 TURBO ÖZELLİKLERİ

Redmi Note 13 Turbo özellikleri ve potansiyel tanıtım tarihi - SDN

Mikroblog platformu Weibo'da paylaşılan bilgilere göre, Redmi Note 13 Turbo modeli, TCL ve Tianma tarafından üretilen bir ekrana sahip olacak. Bu ekran, 1.5K çözünürlüğe ve yüksek bir yenileme hızına sahip olacak. Telefonda bulunacak olan ana kamera 50 Megapiksel çözünürlüğünde olacak ve Sony IMX882 sensörüne sahip olacak. Ayrıca, 8 Megapiksel Sony IMX355 ultra geniş açılı kamera ve 2 Megapiksel yardımcı lensin de bulunması bekleniyor. Ön tarafta ise 20 Megapiksellik bir özçekim kamerası yer alacak. Telefonun gücünü ise 90W hızlı şarj destekli 5.000 mAh kapasiteli bir bataryadan alacağı belirtiliyor.

Redmi Note 13 Turbo'nun küresel pazarda POCO F6 adıyla satışa sunulacağına dair söylentiler bulunuyor. Modelin nisan veya mayıs aylarında tanıtılması bekleniyor ve Türkiye'de de satışa sunulması muhtemel görünüyor.

Beklenen Redmi Note 13 Turbo özellikleri, Xiaomi hayranlarını heyecanlandırırken, bu yeni modelin teknoloji tutkunları tarafından büyük ilgi görmesi bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN