Xiaomi yeni robot süpürgesini duyurdu! Özellikleri dikkat çekiyor: İşte Vacuum S20 özellikleri

Xiaomi yeni robot süpürgesini duyurdu! Özellikleri dikkat çekiyor: İşte Vacuum S20 özellikleri

Xiaomi yeni robot süpürgesini duyurdu! Özelliklerini duyan koşa koşa almak isteyecek! İşte Xiaomi Vacuum S20 özellikleri...

Çinli teknoloji devi Xiaomi, robot süpürge serisine bir yenisini daha ekleyerek "Robot Vacuum S20" modelini resmî internet sitesinde duyurdu. Şirketin yeni ürünü, hem süpürme hem de silme fonksiyonları ile dikkat çekiyor.

YÜKSEK PERFORMANSLI EMİŞ GÜCÜ VE İKİLİ HAZNE SİSTEMİ

Xiaomi Robot Vacuum S20, 5.000 Pa'ya kadar emiş gücü sunarak güçlü bir temizlik performansı vaat ediyor. Cihaz, 400 mililitrelik çöp haznesi ve 270 mililitrelik temiz su haznesi ile kullanıcılarına pratik bir temizlik deneyimi sunuyor. Bu özellikleriyle Xiaomi, kullanıcıların beklentilerini karşılamayı hedefliyor.

resim-2024-06-19-003054220.png

GELİŞMİŞ HARİTALAMA VE ASİSTAN DESTEĞİ

Yeni Robot Vacuum S20, Xiaomi'nin tanıdık özelliklerini barındırıyor. Hızlı haritalama ve birden fazla kat için çoklu harita oluşturma modları ile kullanıcı dostu bir deneyim sunuyor. Ayrıca, Alexa ve Google Asistan desteği sayesinde kullanıcılar, cihazlarını sesli komutlarla kolayca kontrol edebilecekler.

LANSMAN VE SATIŞ DETAYLARI BELİRSİZ

Xiaomi, Robot Vacuum S20'nin piyasaya çıkış tarihi ve hangi ülkelerde satışa sunulacağı konusunda henüz bilgi paylaşmadı. Ayrıca, cihazın temizleme kapasitesi ve fiyatı da açıklanmadı. Kullanıcılar, yeni ürün hakkında daha fazla bilgi bekliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN