Xiaomi 14 Ultra geliyor! Şirket CEO'su renklerini paylaştı! İşte özellikleri

Xiaomi 14 Ultra geliyor! Şirket CEO'su renklerini paylaştı! İşte özellikleri

Merakla beklenen Xiaomi 14 Ultra telefonun tanıtım tarihi belli olmuştu! Şimdi ise Xiaomi CEO'su modelin renklerini paylaştı! İşte Xiaomi 14 Ultra özellikleri...

Xiaomi'nin son dönemde en çok konuşulan modeli olan 14 Ultra, yakında Çin ve küresel pazar için tanıtılacak. Cihazın renk seçenekleri ve özellikleri ise şimdiden merak konusu oldu.

14 Ultra, bugün resmi lansman görüntüleriyle karşımıza çıktı. 22 Şubat'ta Çin'de tanıtılacak olan cihaz, ardından 25 Şubat'ta MWC 2024 kapsamında diğer ülkeler için de kullanıcılara sunulacak. Siyah ve beyaz renk seçenekleriyle gelecek olan cihazın, şimdilik hangi ülkelerde satışa sunulacağı belli değil.

XIAOMI 14 ULTRA RENKLERİ BELLİ OLDU

xiaomi-14-ultra-2.webp

Xiaomi CEO'su Lei Jun, cihazın tasarımını ve renk seçeneklerini paylaştı. 14 Ultra, LEICA imzalı dairesel kamera grubunu barındıracak. Bu büyük panel, arka kasanın tamamını kaplarken, kalan kısımların deri ile kaplandığı görülüyor. Titanyum kaplama seçeneği de sunulacak olan cihaz, oldukça şık bir tasarıma sahip olacak.

XIAOMI 14 ULTRA ÖZELLİKLERİ

xiaomi-14-ultra-3.png

6,74 inç büyüklüğünde AMOLED ekranla gelecek olan 14 Ultra, 3200 x 1440 piksel çözünürlük sunacak ve 120Hz tazeleme hızına sahip olacak. Snapdragon 8 Gen 3 yonga setinden güç alacak olan cihaz, 16 GB'a kadar LPDDR5X RAM belleğiyle donatılacak.

Kamera konusunda da iddialı olan Xiaomi 14 Ultra, dairesel kamera grubunda 50 Megapiksel ana kamera ve 50 Megapiksel ultra geniş açılı kamera bulunduracak. Ayrıca, 3,2X ve 5X yakınlaştırmalı iki adet 50 Megapiksel kamera da yer alacak. Depolama tarafında 1 TB'a kadar UFS 4.0 depolama birimleri sunulacak. Cihaz, 90W kablolu ve 50W kablosuz hızlı şarj desteğiyle gelecek ve 5300 mAh'lik bir bataryaya sahip olacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN