Xbox Game Pass kullanıcılarına müjde! Sevilen oyun Xbox Game Pass kütüphanesine eklendi: Call Of Duty: Modern Warfare 3 geldi

Xbox Game Pass kullanıcılarına müjde! Sevilen oyun Xbox Game Pass kütüphanesine eklendi: Call Of Duty: Modern Warfare 3 geldi

Xbox Game Pass kullanıcılarını sevindirecek haber! Call of Duty: Modern Warfare 3, Xbox Game Pass kütüphanesine eklendi! İşte ayrıntılar...

24 Temmuz 2024 tarihi itibarıyla, Call of Duty: Modern Warfare 3, Xbox Game Pass Konsol, PC Game Pass ve Game Pass Ultimate platformlarında oyuncularla buluştu. Bu önemli güncelleme ile oyun, Campaign, çok oyunculu (multiplayer) ve Zombies modları dahil olmak üzere tüm içerik paketleriyle sunulacak.

MODERN WARFARE 3, XBOX GAME PASS'TE

Call of Duty: Modern Warfare 3 now available on Xbox Game Pass; Microsoft planning to expand Game Pass tiers | Gaming News

Call of Duty hayranları için heyecan verici bir gelişme yaşandı: Call of Duty: Modern Warfare 3, Xbox Game Pass’e dahil olan ilk Call of Duty oyunu oldu. Call of Duty: Black Ops 6'nın Xbox Game Pass'te ilk gün yer alacağı daha önce doğrulanmıştı; ancak, Modern Warfare 3 bu onuru taşıyan ilk yapım olarak öne çıkıyor.

Microsoft ve Activision, Call of Duty: Modern Warfare 3’ü Xbox Game Pass’e ekleyerek önemli bir adım attı. Call of Duty serisinin yeni sezonları da bugün başlıyor. Modern Warfare III, Warzone ve Warzone Mobil’in yeni sezonlarıyla birlikte oyuncuların beğenisine sunulacak.

Microsoft'un bu stratejik hamlesi, oyunculara yeni içeriklere erken erişim sağlarken, şirketin mali getirisini de artırmayı hedefliyor. Ağustos ayında Black Ops 6’nın beta sürecinin başlaması ve Ekim ayında oyunun piyasaya çıkmasıyla birlikte Call of Duty ve Game Pass furyasının devam etmesi bekleniyor.

GÜNCEL GAME PASS FİYATLARI

Xbox Game Pass Fiyatı Düşüyor! Darısı Başımıza! - TeknoBurada

Call of Duty: Modern Warfare 3, Türkiye saati ile 20:00’dan itibaren tüm Game Pass kullanıcılarına erişilebilir olacak. İşte güncel Game Pass fiyatları:

Konsol Fiyatları:

  • Temel Plan: Aylık 175 TL
  • Ultimate Plan: Aylık 309 TL

PC Fiyatları:

  • Temel Plan: Aylık 209 TL
  • Ultimate Plan: Aylık 309 TL

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN