Uygun fiyatıyla dikkat çekiyor! CMF Buds Pro kulaklık tanıtıldı: Türkiye'ye ne zaman gelecek?

Uygun fiyatıyla dikkat çekiyor! CMF Buds Pro kulaklık tanıtıldı: Türkiye'ye ne zaman gelecek?

Uygun fiyatıyla dikkat çeken CMF Buds Pro tanıtıldı! Türkiye'ye ne zaman gelecek? Fiyatı ne kadar olacak? İşte ayrıntılar...

Nothing, Türkiye'deki lansman etkinliğinde, en yeni bütçe dostu akıllı telefonu Phone 2a ve alt markası CMF'nin aksesuarlarını tanıttı. Lansmanda öne çıkan ürünlerden biri olan CMF Buds Pro, Türkiye pazarına özel bir fiyatla sunulacak.

CMF BUDS PRO TEKNİK ÖZELLİKLERİ

CMF Buds Pro review - GSMArena.com news

CMF Buds Pro, teknik özellikleriyle dikkat çekiyor. Hibrit aktif gürültü engelleme özelliği, net arama teknolojisi ve güçlü bas desteği ile kullanıcılarına üstün bir ses deneyimi sunacak. Ayrıca, 11 saate kadar kesintisiz kullanım süresi ve şarj kutusuyla birlikte 39 saate kadar kullanım imkanı sunacak.

CMF BUDS PRO NE KADAR OLACAK? TÜRKİYE'YE NE ZAMAN GELECEK?

cmf-buds-pro.jpeg

CMF Buds Pro'nun Türkiye fiyatı henüz açıklanmamış olsa da global fiyatının 49 dolar olduğu belirtiliyor. İlk kulaklığın Nisan ayında Türkiye'de satışa sunulması planlanıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN