Sırf bunun için bile alınır! Youtube Premium'a bomba özellik geldi: Görenler denemek için can atacak

Youtube kullanıcılarını sevindirecek özellik! Sırf bunun için bile alınır! Zaman kaybı yaşamak istemeyenler bu özelliğe bayılacak! Youtube Premium'a bomba gibi özellik geldi. Kullanıcılara adeta asistan geliyor...

YouTube Premium fiyatlarına gelen zamların ardından kullanıcıların modu düşse de yeni özellikle parayı verenin içi rahat edecek.

Google, YouTube Premium platformunu daha cazip hale getirmek için yeni bir yapay zeka aracını kullanıma sundu. ABD’deki kullanıcılar için tasarlanan bu yenilik, videolarla etkileşimi artırmayı hedefliyor. Kullanıcılar, artık videoları izlerken içeriklere dair sorular sorarak anında yanıt alabilecek, ayrıca izledikleri videoların özetini de görebilecekler.

YouTube : même en payant l'abonnement Premium, vous n'échapperez pas aux pubs

VİDEOLARLA ETKİLEŞİMDE YENİ BİR DÖNEM

YouTube Premium'un yeni yapay zeka aracı, Google Photos’un ‘Ask Photos’ (Fotoğraflara Sor) özelliğine benzer bir işlevsellik sunuyor. Kullanıcılar, videoları izlerken örneğin yemek tarifi videosunda “Hangi malzemeleri kullanıyorlar?” gibi sorular sorarak içerikle ilgili detaylı bilgilere ulaşabiliyor. Bu özellik, kullanıcılara yalnızca bilgi sağlamakla kalmıyor; aynı zamanda izledikleri videoları özetleyerek zaman kazandırıyor ve benzer içerik önerilerinde bulunuyor.

YENİ ÖZELLİK SADECE ANDROİD UYGULAMASINDA

Bu yapay zeka destekli özellik, şimdilik yalnızca Android uygulaması üzerinden kullanılabiliyor. YouTube’un bu hamlesi, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve platformun ücretli abonelik sistemini daha cazip hale getirmek amacıyla yapılan birçok yenilikten sadece biri.

ABONELİK FİYATLARI VE REKLAM POLİTİKALARI ÜZERİNE STRATEJİLER

Son dönemde YouTube, Premium abonelik fiyatlarını artırırken, kullanıcılarına daha fazla avantaj sunarak bu farkı kapatmaya çalışıyor. Standart kullanıcılara daha fazla reklam göstererek aradaki farkı azaltmayı hedefleyen platform, aynı zamanda reklam baskısı ve reklam engelleyicileri kısıtlayarak kullanıcıları Premium aboneliğe yönlendirmeyi amaçlıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN