Samsung orta sınıf modelini satışa sundu! Fiyatı belli oldu: İşte Samsung Galaxy F15 özellikleri

Samsung orta sınıf modelini satışa sundu! Fiyatı belli oldu: İşte Samsung Galaxy F15 özellikleri

Samsung, yeni orta sınıf modeli olan Samsung Galaxy F15'i resmi olarak satışa sundu! Fiyatı da belli! İşte Samsung Galaxy F15 teknik özellikleri...

Samsung, akıllı telefon pazarındaki gücünü orta ve üst segment modelleriyle koruyarak, yeni bir modelle kullanıcıların karşısına çıkıyor. Şirketin son tanıttığı ürünü olan Samsung Galaxy F15, teknoloji tutkunlarının ilgisini çekmeyi hedefliyor.

SAMSUNG GALAXY F15 ÖZELLİKLERİ

Samsung Unveils Galaxy F15 5G in India Amidst Pittsburgh's Tax Cut Extension

Samsung'un yeni modeli Galaxy F15, performansıyla dikkat çekiyor. MediaTek'in orta sınıf işlemcisi Dimensity 6100+ ile donatılan cihaz, günlük kullanım için yeterli performansı sunmayı vaat ediyor.

Ön panelde, su damlası çentikli 6,6 inçlik 1080×2340 çözünürlüğünde 90 Hz AMOLED ekran bulunuyor. Bu ekran, kullanıcılara daha akıcı bir deneyim sunarken, görüntülerin canlılığını ve netliğini arttırıyor.

Arka panelde, üçlü kamera kurulumu yer alıyor. Ana kamera olarak 50 Megapiksel çözünürlüğünde bir lens kullanılırken, bunu 5 Megapiksel ultra geniş açılı ve 2 Megapiksel makro lensler takip ediyor. Ön tarafta ise 13 Megapiksellik bir özçekim kamerası bulunuyor. Ayrıca tasarımın bir parçası olarak güç düğmesine entegre edilmiş yana monte edilmiş bir parmak izi sensörü de dikkat çekiyor.

Samsung launches Galaxy F15 With Dimensity 6100+ SoC, 6,000mAh Battery, Prices starting at Rs 12,000 – Firstpost

Samsung Galaxy F15, uzun süreli kullanım için ideal olan 6.000 mAh batarya kapasitesiyle geliyor. Ayrıca 25W hızlı şarj desteği sayesinde kullanıcılar, kısa sürede cihazlarını şarj edebilecekler. Model, kutusundan Android 14 işletim sistemi ve One UI 6 arayüzüyle çıkacak.

Fiyatlandırma konusunda da kullanıcıları sevindirecek adımlar atan Samsung, 4 GB RAM ve 128 GB depolama alanına sahip olan versiyonu 156 dolar, 6 GB RAM ve 128 GB depolama alanına sahip olan versiyonu ise 175 dolar olarak belirledi.

Galaxy F15'in renk seçenekleri arasında Ash Black, Groovy Violet ve Jazzy Green bulunuyor. Bu renk seçenekleri, kullanıcılara cihazlarını kişiselleştirme imkanı sunarken, tarzlarına uygun bir seçim yapmalarına olanak tanıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN