Merakla beklenen NBA 2K25 oyunu duyuruldu: Fiyatı ve çıkış tarihi belli oldu

Merakla beklenen NBA 2K25 oyunu duyuruldu: Fiyatı ve çıkış tarihi belli oldu

Oyuncuların merakla beklediği NBA 2K25 oyunu resmi olarak duyuruldu! Oyunun çıkış tarihi ve fiyatı belli oldu! İşte ayrıntılar...

Geçtiğimiz saatlerde 2K Sports, NBA 2K serisinin son oyunu NBA 2K25'i resmi olarak tanıttı. Bu yılın kapak yıldızı olarak Boston Celtics'ten Jayson Tatum seçildi. Geçen yılın kapağında trajik bir helikopter kazasında hayatını kaybeden Kobe Bryant yer almıştı.

WNBA Edition sürümünde Los Angeles Aces takımından A'ja Wilson bulunacak. Ayrıca, All-Star sürümünde hem Tatum hem de Wilson birlikte kapaklarda yer alacak. Hall of Fame Edition'da ise NBA'in efsanevi oyuncularından Vince Carter kapak yıldızı olacak.

NBA 2K25 ÇIKIŞ TARİHİ VE FİYATI

nba-2k25-1.jpg

NBA 2K25, 6 Eylül 2024 tarihinde PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X-S, Xbox One, PC ve Nintendo Switch için piyasaya sürülecek. Bu yılın en büyük yeniliklerinden biri, PC sürümünün PlayStation 5 ve Xbox Series X|S sürümleriyle aynı "yeni nesil" özelliklere sahip olması olacak. Bu nedenle oyuncuların biraz daha güçlü bir sistem gereksinimine ihtiyaçları olacak.

NBA 2K25, PlayStation 5 ve Xbox Series X/S için 2.900 TL'den ön siparişe açıldı. Oyunun Steam üzerindeki satış fiyatı ise 69.99 dolar olarak belirlendi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN