Korku serisi A Quiet Place'in oyunu geliyor! PC, PS5 ve Xbox'a çıkacak: İlk fragman yayınlandı

Korku serisi A Quiet Place'in oyunu geliyor! PC, PS5 ve Xbox'a çıkacak: İlk fragman yayınlandı

Sevilen korku serilerinden A Quiet Place'in oyunu geliyor! Hem PC, hem PS5, hem de Xbox'a çıkış yapacak! İşte oyunun ilk fragmanı...

2018 yılında John Krasinski’nin yönetmenliğinde çıkan A Quiet Place, kısa sürede korku türünün en beğenilen yapımlarından biri haline gelmişti. Sese duyarlı uzaylıların dünyayı istila etmesiyle başlayan hikaye, serinin başarısıyla ikinci filmine de kavuşmuştu. Bu başarıdan memnun olan yapımcılar, A Quiet Place evrenini farklı medyalara taşımaya karar verdi.

A QUİET PLACE: THE ROAD AHEAD FRAGMANI YAYINLANDI

A Quiet Place: The Road Ahead, etkileyici bir fragmanla duyuruldu. Filmde olduğu gibi terör, tüyler ürpertici bir atmosfer ve çarpıcı insan dramını bir araya getirmeyi hedefleyen yapım, oyuncuları sadece korkunç uzaylılardan değil, aynı zamanda aile içi çatışmalardan ve kişisel korkularından da kaçmaya çalışan genç bir kadının hikayesine odaklanıyor. Yapım, John Krasinski’nin yarattığı A Quiet Place evreninde geçecek ve filmlerden tanıdık karakterlerle karşılaşmamız mümkün olacak.

FPS TÜRÜNDE BİR OYUN

Birinci şahıs nişancı (FPS) türünde olacak olan oyun, Remothered ve Batora: Lost Haven yapımlarıyla tanınan İtalyan stüdyo Stormind Games tarafından geliştiriliyor. Oyunun yayıncılığını ise Saber Interactive üstlenecek. A Quiet Place: The Road Ahead, 2024 yılının sonunda PlayStation 5, Xbox Series X/S ve PC (Steam) platformlarında oyuncularla buluşacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN