Football Manager 25 hakkında kötü haber! Çıkış tarihi ertelendi

Football Manager 25 hakkında kötü haber! Çıkış tarihi ertelendi

Football Manager 25'i heyecanla bekleyen oyunseverlere kötü haber duyuruldu! Oyunun çıkış tarihi ertelendi...

Popüler menajerlik oyunu serisi Football Manager'ın yeni oyunu merakla beklenirken, oyuncuları üzen bir haber geldi. Football Manager 2025'in çıkış tarihi ertelendi. Oyunun yapımcısı tarafından yapılan resmi açıklamada, ertelemenin nedenlerine dair önemli bilgiler paylaşıldı.

FM25'İN ERTELENME SEBEBİ AÇIKLANDI

Football Manager (FM) 2025 ne zaman çıkacak? Futbolseverler FM 2025 çıkış tarihini bekliyor - Son Dakika Teknoloji Haberleri | NTV Haber

Oyunun sosyal medya hesapları üzerinden yapılan duyuruda, "SEGA, lisans verenlerimiz ve ortaklarımızla yaptığımız görüşmelerin ardından, en iyi çözümün oyunun yayınlanmasını Mart 2025'e ertelemek olduğuna karar verdik. Platform özelinde çıkış tarihleri onaylandıktan sonra açıklanacaktır" denildi.

Açıklamada ayrıca, "Son Eylül Ayı Geliştirme Güncellemesi raporumuzda, Football Manager'ın yeni döneminin ilk bölümünde olabilecek en iyi deneyimi sunmak için kendimize daha fazla zaman tanımak adına FM25'in çıkış tarihini ertelememiz gerektiğini belirtmişti" ifadeleri kullanıldı.

Football Manager 25'in çıkış tarihi ertelendi, ön sipariş verenler öfkeli!

Erteleme kararıyla ilgili ekip, "Bu ek süre, oyun kalitesi ve deneyiminin beklentilerinizi ve bizim yüksek standartlarımızı karşılaması için yeterli olmadı" diyerek, daha önce paylaştıkları blog yazısında yaşanan gelişim sürecinin zorluğuna değindi. Ekip, "Önceki blogda, stüdyo için zor bir geliştirme süreci olduğunu söylemiştik. Ekipteki herkes inanılmaz bir hızda çalışmasına ve ellerinden gelenin en iyisini yapmasına rağmen birçok şey beklediğimizden daha yavaş ilerledi." açıklamasını yaptı.

Geliştirici ekip, Football Manager 2025'in seride bugüne kadar yapılan en büyük teknik ve görsel yenilikleri barındıracağını vurguladı. Stüdyo, Kasım ayında oyunu yayımlamanın oyunun kalitesine zarar vereceğini belirterek, ertelemenin zorunlu olduğunu ifade etti.

GELİŞMİŞ ERİŞİM VE YENİ TANITIM TARİHİ

Ekip ayrıca, "PC/Mac'te Gelişmiş Erişim'den bahsettiğimiz 30 Eylül tarihli duyurumuzda eksik olduğunu belirttiğiniz bir nokta vardı. Gelişmiş Erişim özelliği yeni yayınlanma tarihinden önce kullanıma sunulacaktır ve bu sürenin ne kadar olacağından emin olduğumuzda sizi ilk fırsatta bilgilendireceğiz. Yeni oyun tanıtımını da Ocak 2025'in sonuna almayı planlıyoruz" diyerek oyuncuları bilgilendirdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN