Epic Games'in bu haftaki ücretsiz oyunları belli oldu! 2 oyun birden: Fiyatları Steam'de 2 bin lirayı aşıyor

Epic Games'in bu haftaki ücretsiz oyunları belli oldu! 2 oyun birden: Fiyatları Steam'de 2 bin lirayı aşıyor

Epic Games Store, bu hafta 2 oyun birden ücretsiz olarak verecek! Steam mağaza fiyatları 2 bin lirayı aşıyor! İşte 8 Ağustos Epic Games'in ücretsiz olarak sunmayı planladığı oyunlar...

Epic Games Store, her perşembe düzenlediği ücretsiz oyun kampanyasına bu hafta iki yeni oyun ekliyor. Kullanıcılar, 8 Ağustos Perşembe günü toplamda Steam'deki değerleri 65 dolar, yani yaklaşık 2,150 TL olan iki oyunu bedava olarak edinebilecek.

EPIC GAMES STORE ÜCRETSİZ OYUNLARI AÇIKLANDI

CYGNI - All Guns Blazing Çok Yakında Geliyor - Epic Games Store

Bu haftanın ücretsiz oyunları arasında yer alan ilk yapım, Cygni: All Guns Blazing. Steam'de 14,99 dolarlık fiyat etiketi bulunan bu oyun, klasik shoot-em up türüne modern bir dokunuş getiriyor. Oyuncular, cehennem gibi bir gökyüzünde silahsız ve teçhizatsız olarak savaşacak, yeni ekipman ve güçlendirmelerle son teknolojiyi kullanan rakiplere karşı avantaj sağlamaya çalışacak.

epic-games-ucretsiz-oyun-1.jpg

İkinci ücretsiz oyun ise DNF DUEL. Steam'de 49.99 dolarlık bir değere sahip olan bu oyun, geniş bir karakter havuzu sunarak oyunculara amansız dövüşlerde yer alma fırsatı veriyor. RPG unsurları ile dövüş oyunlarını birleştiren DNF DUEL, zengin karakter özellikleri ve özel güçleriyle dikkat çekiyor.

EPIC GAMES STORE ÜCRETSİZ OYUNLAR NASIL ELDE EDİLİR?

Three Good Games Become Free to Claim for a Limited Time on Epic Games Store - Gizchina.com

Epic Games Store kullanıcıları, 8 Ağustos Perşembe günü bu iki oyunu ücretsiz olarak indirebilir. Epic Games Store üzerinden oturum açarak, söz konusu oyunları kütüphanenize ekleyebilir ve herhangi bir ücret ödemeden oynayabilirsiniz. Bu fırsatı kaçırmamak için Epic Games Store'u ziyaret etmeyi unutmayın.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN