Bu kez Epic Games ya da Steam değil! Android ve iOS'ta 450 TL'ye varan oyunlar ücretsiz oldu

Bu kez Epic Games ya da Steam değil! Android ve iOS'ta 450 TL'ye varan oyunlar ücretsiz oldu

Bu kez ücretsiz oyun haberi Epic Games Store'dan ya da Steam'den değil! Android ve iOS'ta, 450 TL'ye varan oyunlar ücretsiz oldu! İşte ayrıntılar...

Steam ve Epic Games Store gibi platformlar sık sık ücretsiz oyunlar sunarken, mobil oyun dünyasında da cazip fırsatlar kullanıcıları bekliyor. Önümüzdeki haftaya kadar Android ve iOS cihazlarda ücretsiz olarak sunulacak oyunları sizin için derledik.

Google Play Store ve App Store’daki bu sınırlı süreli indirimler sayesinde birçok popüler oyunu ücretsiz olarak kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Hem iOS hem de Android platformlarında, aksiyondan simülasyona kadar geniş bir yelpazede oyunlar ücretsiz sunuluyor.

ANDROID ÜCRETSİZ OYUNLAR

ucretsiz-oyun.webp

  • Mr. Balcan: Güç ve fantezi temalı bu oyun, oyunculara giderek daha güçlü düşmanlarla savaşma ve farklı güç seviyelerini deneyimleme fırsatı sunuyor.

  • Block Blast: Temel oyun ücretsiz olup, bu hafta ek geliştirme paketlerini de ücretsiz olarak kütüphanenize ekleyebilirsiniz.

  • Shadow of Death: Dark Knight: Aksiyon tutkunları için ideal bir seçenek. Oyunda çeşitli karakterler arasından seçim yapabilir ve dövüş ustası olabilirsiniz. Zorlu görevler ve karakter özelleştirme seçenekleri ile uzun süreli bir oynanış sunuyor.

IOS ÜCRETSİZ OYUNLAR

ucretsiz-oyun-1.webp

  • Drop Flop!: Bu eğlenceli yapım, App Store’da bu hafta ücretsiz olarak sunuluyor.

  • My City: Hospital: Normalde 150 TL değerinde olan bu oyun, bu haftanın öne çıkan ücretsiz oyunları arasında yer alıyor.

  • Puzzling Peaks EXE: Bulmaca severler için mükemmel bir seçenek olan bu oyun, bu hafta iOS kullanıcılarına ücretsiz sunuluyor.

  • Kingdom Rush: Strateji severler için klasikleşmiş bir yapım olan Kingdom Rush, bu hafta ücretsiz olarak indirilebilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN