Akıllı saati olanlara güzel haber! Artık internete gerek yok: O uygulama internetsiz de çalışacak

Akıllı saati olanlara güzel haber! Artık internete gerek yok: O uygulama internetsiz de çalışacak

Akıllı saat kullanıcıları sevinçten havalara uçacak. O uygulamayı kullanmak için artık kimse internete ihtiyaç duymayacak. Akıllı saat kullanıcıları yeni özellik ile birlikte rahat bir kullanım sağlayacak. İşte tüm detaylar…

Google, Wear OS işletim sistemine sahip akıllı saatler için yeni bir özellik yayınladı. Yeni özellik ile birlikte akıllı saatlerde kullanılan Google Haritalar artık internet bağlantısı olmadan da rahatlıkla kullanılabilecek. ABD Merkezi teknoloji devi Google haritaların yeni özelliğini kullanıcılara sunmaya başladı. Bu sayede navigasyon kullanımı da daha kolay bir hale gelecek. Peki, Google Haritalar nasıl kullanılacak? İşte tüm detaylar…

GOOGLE HARİTALAR’A YENİ ÖZELLİK

Bir süre önce çevrimdışı olarak da kullanıma açılan Google Haritalar, birçok kullanıcıyı sevindiriyor. Kullanıcılar belirli bir bölgenin haritalarını indirerek İnternet bağlantısı olmadan da Google haritalara erişimi sağlayacak. Bu kapsamda akıllı saatler için kullanılmaz sunulan çevrimdışı Google Haritalar ile birlikte herkes özelleştirilmiş haritalarını kullanabilecek.

Akıllı saatlerde Google Haritalar nasıl kullanılır? - Eniyiandroid.com

Kullanıcılar diledikleri bir bölgenin haritasını indirebilecek. Bunun yanı sıra haritanın akıllı saatte ne kadar yer kapladığı da gösteriliyor. Kullanıcılar ihtiyaç kalmayan bölgenin haritalarını da akıllı saatlerinden kolaylıkla silebilecek. Uygulama fazla yer kaplamadan depolama alanı açacak.

Çevrim dışı harita özelliği, akıllı saatler için sunulan Google Haritalar uygulamasının "11.140.0701.W" kodlu sürümünde tespit edildi. Güncel sürümü almaya başlayan akıllı saatlerin tamamı bu özelliği kolay bir şekilde kullanabilecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN