Trabzonspor'da Thomas Meunier krizi! Başkan Doğan canlı yayındaa resmen ateş püskürdü: "Bir daha Trabzonspor formasını..."

Trabzonspor'da Thomas Meunier krizi! Başkan Doğan canlı yayındaa resmen ateş püskürdü: "Bir daha Trabzonspor formasını..."

Yeni sezonda şampiyonluk yarışında yer almayı hedefleyen Trabzonspor'da Thomas Meunier krizi yaşanıyor. Bordo-mavili ekibin tecrübeli savunma oyuncusu Karadeniz ekibinden ayrıldı. Söz konusu gelişme sonrasında Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, canlı yayında tecrübeli sağ beke resmen ateş püskürdü.

Yeni sezon çalışmalarını Abdullah Avcı yönetiminde sürdüren Trabzonspor'da Thomas Meunier krizi yaşanıyor. Geçtiğimiz sezonun kış transfer döneminde bordo-mavili ekibe imza atan Belçikalı savunma oyuncusu sürpriz bir hamleye imza atarak Karadeniz ekibinden ayrılma kararı aldı. Bu gelişme sonrasında bordo-mavili ekibin başkanı Ertuğrul Doğan tecrübeli savunma oyuncusuna resmen ateş püskürdü.

Transfer sezonunun en hareketli takımlarından biri olan Trabzonspor'da sıcak saatler yaşanıyor. Transfer dönemine hızlı bir giriş yaparak kadrosunu güçlendiren bordo-mavili ekipte Thomas Meunier'den gelen haber camiayı şoke etti.

Geçen sezon kış transfer döneminde Trabzonspor'a transfer olan tecrübeli sağ bek, sözleşmesindeki ayrılık opsiyonuyla ilgili maddenin süresinin dolmasına 5 dakika kala Trabzonspor ile olan mukavelesini tek taraflı olarak feshetti.

Söz konusu gelişme sonrasında A Spor'un sorularını yanıtlayan Karadeniz ekibinin başkanı Doğan, Belçikalı savunma oyuncusunun transfer olacağı kulübe dava açılacağını duyurdu.

"Thomas Meunier'le ilgili durumu şöyle özetleyeyim: Ailevi nedenlerden dolayı bir madde koymuştuk sözleşmeye. Ailesinin yaşadığı bölgedeki bir takıma transfer olması durumunda anlayış gösterecektik. Burada da şöyle bir şart vardı: Anlaşacak takım her kimse daha öncesinden Trabzonspor'la iletişime geçecek ve Trabzonspor da ona göre planmasını yapacaktı. Bu maddenin süresinin dolmasına 5 dakika kala bir mail geldi kulübümüze. Tek taraflı olarak bize anlaşmasını bitirdiğini söyledi. Bu olayın ardından her türlü hukuki haklarımızı kullanmak için avukatlara bilgi verdik. Gideceği kulüple alakalı dava açıyoruz. Bir daha Trabzonspor formasını giymesi mümkün değil."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN