TFF'de şok istifa! Son bir yıldır orada ne yaptığımı bilmiyordum!

TFF'de şok istifa! Son bir yıldır orada ne yaptığımı bilmiyordum!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, göreve gelmelerinin ilk altı ayında gerçekleştirdikleri icraatları basınla paylaşmak üzere bugün kamera karşısına geçtiği sırada, TFF yönetiminde yer alan bir ismin dün istifa ettiği ortaya çıktı. Görevini bırakan efsane milli futbolcu, "Son bir yıldır orada ne yaptığımı bilmiyordum. Herhangi bir görev yoktu. Ben TFF'de mümkün olduğunca hizmet etmeye çalıştım fakat hizmet edemediğimi gördüm" dedi.

120 maçla A Milli Futbol Takım formasını en fazla giyen futbolcu olarak tarihe geçen Fenerbahçeli eski kaleci Rüştü Reçber, Ankara'da düzenlenen 'Şut ve Gol: Türk Futbol Tarihi Sergisi' etkinliğine katıldı katıldı. Reçber, Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi'nde gerçekleşen söyleşide, kendisine yöneltilen soruları yanıtladı.

rustu-recber-istifa-etti.jpg

RIDVAN DİLMEN İSTİFASININ NEDENİ RÜŞTÜ REÇBER'İN YEDİĞİ GOL MÜYDÜ?

Dönemin Fenerbahçe teknik direktörü Rıdvan Dilmen'in istifasıyla sonuçlanan ve MTK Budapeşte takımının 2-0 kazandığı maçta hatalı bir gol yediğini söyleyen Rüştü Reçber, "Çok üzüntü verici bir maçtı ancak benim yediğim kötü golden dolayı hocamızın görevi bırakmadığını, bu maçla alakalı olmadığını bildiğim için üzüntüm hafiflemişti. Rıdvan hocam benim abim kadar sevdiğim biri. Fenerbahçe'ye ilk geldiğimde bana kucak açtı" dedi.

RÜŞTÜ REÇBER'DEN SÜRPRİZ İSTİFA: "SON 1 YILDIR ORADA NE YAPTIĞIMI BİLMİYORDUM"

Rüştü Reçber, Türkiye Futbol Federasyonu'ndaki (TFF), TFF-UEFA Futbol Gelişim Koordinatörü görevinden dün itibarıyla ayrıldığını açıkladı.

Kariyerinden bahsederken, "TFF'deki görevimden dün istifa ettim" diyen eski ünlü kaleci, "Son bir yıldır orada ne yaptığımı bilmiyordum. Herhangi bir görev yoktu. Ayrılmamla ilgili kötü bir düşüncem yok. Ben TFF'de mümkün olduğunca hizmet etmeye çalıştım. Hizmet edemeyeceğinizi gördüğünüz zamanlar oluyor" ifadelerini kullandı.

rustu-recber-neden-istifa-etti.jpg

"ALTAY TEPKİLERİ DOĞRU ALGILAYIP İLERLEMELİ"

Fenerbahçe'nin kalecisi Altay Bayındır'la ilgili görüşleri sorulan Rüştü Reçber, "Altay sorumluluk almayı seven, Fenerbahçe'ye çok katkısı olan bir kaleci. Genç yaşta kaptan oldu. Bu görevi de en iyi şekilde yerine getirdiğini görüyorum. Zaman zaman tepkiler oluyor, olacaktır da. Önemli olan bunları doğru şekilde algılayıp ilerlemesidir" yanıtını verdi.

altay-bayindir-hatali-gol.jpg

"ESKİ TAKIM ARKADAŞIM MESSİ KUPA KOLEKSİYONUNU TAMAMLADI"

2022 FIFA Dünya Kupası ile ilgili görüşlerini de paylaşan eski milli kaleci, "Favorim Brezilya'ydı. Messi eski takım arkadaşımdı, benim Barcelona dönemimde altyapıdan yeni gelmişti A takıma. Brezilya olmazsa Arjantin olsun istiyordum. Messi, Pele ve Maradona'nın yanına ismini yazdırdı. Dünya Kupası'nı alarak koleksiyonunu tamamladı" şeklinde konuştu.

rustu-recber-messi-takim-arkadasi.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN