Mourinho'dan deprem etkisi yaratacak karar! Fenerbahçe'de 4 yıldız kadro dışı...

Mourinho'dan deprem etkisi yaratacak karar! Fenerbahçe'de 4 yıldız kadro dışı...

Bu akşam hazırlık maçında Hull City ile mücadele edecek Fenerbahçe'de Mourinho deprem etkisi yaratacak bir karara imza attı. Deneyimli teknik adam 4 ismi kadro dışı bıraktı.

Yeni sezona Jose Mourinho yönetiminde hazırlanan Fenerbahçe, bu akşam Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu İngiliz ekibi Hull City ile hazırlık maçında kozlarını paylaşacak. Zorlu karşılaşmaya saatler kala sarı-lacivertli ekibin Portekizli teknik adamı Jose Mourinho deprem etkisi yaratacak bir karara imza atarak 4 yıldızı kadro dışı bıraktı.

Yeni sezonda Jose Mourinho yönetiminde Süper Lig'deki şampiyonluk hasretini dindirmeyi hedefleyen Fenerbahçe'de sıcak saatler yaşanıyor.

Transfer sezonunun en hareketli takımlarından biri olan sarı-lacivertli ekip bu akşam hazırlık maçında Hull City ile mücadele edecek. Sarı-lacivertli ekibin Portekizli çalıştırıcısı Mourinho Umut Nayir, Luan Peres, Miguel Crespo ve Emre Mor'u maç kadrosuna almayarak 4 ismi kadro dışı bıraktı.

Portekizli çalıştırıcının bu kararı sonrasında söz konusu 4 futbolcuyla yolların ayrılması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN