Kadro dışı bırakılmıştı! Beşiktaş'ta Aboubakar krizi...

Kadro dışı bırakılmıştı! Beşiktaş'ta Aboubakar krizi...

Sezon başından bu yana beklentilerin altında kalan ve iç sahada alınan Fenerbahçe yenilgisi sonrasında kadro dışı bırakılan Aboubakar Beşiktaş'ta kriz yaratmaya devam ediyor.

Bu sezon tarihinin en başarısız sezonlarından birini yaşayan Beşiktaş'ta Vincent Aboubakar krizi yaşanıyor. İç sahada alınan Fenerbahçe yenilgisi sonrasında kadro dışı bırakılan Kamerunlu golcü, Fernando Santos'un göreve gelmesiyle affedilirken beklenen katkıyı bir türlü veremedi. Sezon sonunda takımdan ayrılması beklenen yıldız golcü Beşiktaş'a sorun yaratmaya devam ediyor.

Süper Lig'deki son üç karşılaşmadan yenilgiyle ayrılan siyah-beyazlı ekipte Fernando Santos'un talebiyle affedilen Vincent Aboubakar, takıma geri döndüğü günden bu yana beklenen katkıyı bir türlü veremedi.

Fanatik'in haberine göre; Kartal, son aylarda performansıyla hayal kırıklığı yaratan Kamerunlu golcüyü satarak gelir elde etmeyi planlarken beklentilerin altında kalan tecrübeli yıldızın 3.5 milyon euroluk maliyetinden de kurtulmayı hedefliyor.

Ancak Kamerunlu yıldız, siyah-beyazlı ekipte kazandığı yıllık maaşı alabileceği bir kontrata imza atmayı, aksi durumda ise takımdan ayrılmayı düşünmüyor. Aboubakar'ı transfer etmeyi planlayan takımların bonservis bedeli ödemeden bu transferi gerçekleştirmeyi hedeflediği öne sürüldü. Söz konusu bu durum siyah-beyazlı yönetimin elini kolunu bağladı.

Bu sezon 27 karşılaşmada Beşiktaş formasını terleten Kamerunlu golcü takımı adına 11 gol 3 asiste imza attı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN