Galatasaray'dan, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a dava

Galatasaray'dan, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a dava

Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki gerilim dinmek bilmiyor. Sarı-Kırmızılı kulüp, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a dava açtı.

KUBİLAYHAN KAVRAZLI

Galatasaray ve Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veriyor. Saha içindeki yarış, saha dışına ise gerilim olarak yansıyor.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un, geçtiğimiz günlerde yaptığı basın toplantısında Galatasaray hakkında kullanmış olduğu sözlerin ardından sarı-kırmızılı kulüp harekete geçti. Galatasaray, Ali Koç'a dava açtıklarını kamuoyuna duyurdu.

Galatasaray Spor Kulübü Genel Sekreteri Eray Yazgan, konuyla ilgili olarak ''Bahsi geçen şahıs (Ali Koç) hakkında bir suç duyurusunda bulunduk. Gerekli tazminat davalarının takibini yapıyoruz. Aynı zamanda Türkiye Futbol Federasyonu Etik Kuruluna gerekli başvuruları yaptık. Umarım aklını başına devşirir ve Galatasaray camiası hakkında bir laf ederken birkaç kez düşünür'' ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN