Fenerbahçe'de Ferdi'nin yeri sonunda doluyor! Jose Mourinho 13 milyon euroluk yıldızı kaptı getiriyor. Hayırlı uğurlu olsun

Fenerbahçe'de Ferdi'nin yeri sonunda doluyor! Jose Mourinho 13 milyon euroluk yıldızı kaptı getiriyor. Hayırlı uğurlu olsun

Fenerbahçe devre arası transferleri için çalışmalarına tam gaz devam ediyor. Ferdi Kadıoğlu'nun Brighton'a transferi sonrası sol bek mevkisi için arayışlarına devam eden sarı-lacivertli yönetim sürpriz bir transfere imza atmak üzere. Gelen son dakika bilgisi taraftarları heyecana boğacak. Fenerbahçe'de Ferdi'nin yeri sonunda doluyor! Jose Mourinho 13 milyon euroluk yıldızı kaptı getiriyor. Hayırlı uğurlu olsun. İşte sürpriz transferin detayları...

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe, bu akşam kendi evinde Avrupa Ligi'nden İngiliz devi Manchester United ile karşı karşıya gelecek. Temsilcimiz bu karşılaşmadan galip olarak ayrılmak isterken transfer haberleri peş peşe gelmeye devam ediyor. Özellikle devre arasını iyi değerlendirmek isteyen sarı-lacivertli ekip sol bek için aradığı ismi buldu. Fenerbahçe'de Ferdi'nin yeri sonunda doluyor! Jose Mourinho 13 milyon euroluk yıldızı kaptı getiriyor. Hayırlı uğurlu olsun.

FENERBAHÇE'DE FERDİ'NİN YERİ SONUNDA DOLUYOR

Fenerbahçe devre arasındaki arayı iyi değerlendirmek istiyor. Kış transfer döneminde Medina'yı renklerine bağlamak isteyen sarı-lacivertli ekip bu kez transferi bitirmek istiyor. Geçtiğimiz yaz transfer döneminde Fenerbahçe'nin kadrosuna katmak için yoğun mesai harcadığı fakat Boca Juniors'ın inadı nedeniyle transferini bitiremediği Cristian Medina için Arjantin'den sürpriz bir iddia ortaya atıldı.

yeni-proje-2024-10-24t181126-725.jpg

JOSE MOURINHO 13 MİLYON EUROLUK YILDIZI KAPTI GELİYOR! HAYIRLI UĞURLU OLSUN

ESPN Argentina'nın haberine göre; Cristian Medina, Boca Juniors-Gimnasia maçı öncesi teknik direktör Gago ile görüşerek Fenerbahçe'ye transferine karar verilene kadar oynamak istemediğini iletti. Medina, Boca Juniors'un son teklife henüz cevap vermemesinden dolayı tepkili. Yönetim konuyla ilgili karar verecek. Fenerbahçe'nin geçtiğimiz günlerde Boca Juniors'a 10 milyon euro bonservis bedelinin yanı sıra 5 milyon euro bonus ile bir sonraki satıştan yüzde 20'lik payı da içeren bir teklif yaptığı belirtildi.

yeni-proje-2024-10-24t181101-909.jpg

22 yaşındaki futbolcu bu sezon Boca Juniors formasıyla tüm kulvarlarda toplamda 30 maçta forma şansı buldu ve 3 gol 3 asistlik performans sergiledi. Sol bek mevkisi için arayışlarını sürdüren Fenerbahçe ise rotayı Belçika'ya çevirdi. Ferdi Kadıoğlu'nun yerini doldurmak isteyen sarı-lacivertliler gündemine Archie Brown'u aldı. Oosterwolde'nin de sakatlığı sonrası transferde elini çabuk tutan Fenerbahçe, devre arasında 22 yaşındaki genç oyuncunun transferini bitirmek istiyor. Archie Brown, geçtiğimiz sezon Gent formasıyla 18 resmi maçta forma giydi. İngiliz oyuncu bu maçlarda 2 asistlik performans sergiledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN