Fenerbahçe Kasımpaşa maçındaki penaltı pozisyonu futbol dünyasını kaçırdı! Herkes aynı görüşte birleşti...

Fenerbahçe Kasımpaşa maçındaki penaltı pozisyonu futbol dünyasını kaçırdı! Herkes aynı görüşte birleşti...

Süper Lig'de 27. hafta karşılaşmasında evinde Kasımpaşa'yı konuk eden Fenerbahçe, rakibini 2-1 mağlup etti. Maçın son dakikasında sarı-lacivertli ekibe verilen penaltı kararı futbol otoritelerinin tepkisini topladı.

Trendyol Süper Lig'in 27. hafta karşılaşmasında evinde ağırladığı Kasımpaşa'yı 0-1 yenik duruma düşmesine rağmen 2-1 mağlup eden Fenerbahçe, maç fazlasıyla Süper Lig'de liderlik koltuğuna oturdu. Kanarya'ya galibiyeti getiren golü Belçikalı yıldız Michy Batshuayi kaydederken sarı-lacivertli ekibe verilen penaltı kararı maçın önüne geçti.

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe, Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup ederek şampiyonluk yürüyüşünü sürdürdü. Maçın son dakikasında Fenerbahçe'ye verilen penaltı kararı futbol otoritelerinin tepkisini topladı.

Eski hakem ve futbol yorumcusu Ahmet Çakar, sarı-lacivertli ekibe verilen penaltı kararına "Oh maaşallah …Fenerbahçe yine çok değerli bir penaltı jokeri ile 3 puanı aldı. Penaltı da el yok, temas olmuş olsa bile kasımpaşalı oyuncu elini sakınıp geri çekiyor…." ifadeleriyle tepki gösterdi.

Sarı-lacivertli ekibin eski yıldızı Tümer Metin ise penaltı kararını "VAR kayıtlarını açıklamaya zahmet etmeyin. Yetmez, çözemezsin, bu işi temizleyemezsin" sözleriyle eleştirdi.

Eski hakem ve futbol yorumcusu Erman Toroğlu ise yayıncı kuruluşun kamera açısını eleştirerek 'Mevcut görüntülere göre penaltı ya da değil deme şansım yok' dedi. Toroğlu daha sonrasında ise 'Penaltı var ya da yok diyenin alnını karışlarım' dedi. Toroğlu açıklamalarını 'Vebal altına giremem buna penaltı diyemem' sözleriyle sonlandırdı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN