COPA America: Lionel Messi'den duygusal veda

COPA America: Lionel Messi'den duygusal veda

COPA America finalinde Arjantin ile Kolombiya karşı karşıya geldi. Maçın 65. dakikasında sakatlanarak kenara gelen Lionel Messi, yedek kulübesinde gözyaşlarına hakim olamadı ve dakikalarca ağladı.

Güney Amerika Futbol Konfederasyonu (CONMEBOL) tarafından ABD'nin ev sahipliğinde düzenlenen 2024 Kupa Amerika (Copa America) finalinde son şampiyon Arjantin ile Kolombiya karşı karşıya geldi.

Resim

Karşılaşma golsüz eşitlikle devam ederken futbolseverleri sarsan bir sakatlık meydana geldi. Copa America'da 5. kez final oynayan tarihteki ilk futbolcu olan Lionel Messi, 65. dakikada sakatlandı. İlk yarıda ayağına bir darbe alan Messi, 65. dakikada ise zeminin azizliğine uğrayarak kendisini yere bıraktı. Yıldız futbolcu, yaşadığı bu sakatlığın ardından oyuna devam edemedi.

Sakatlığı için oyundan çıkan Lionel Messi, yedek kulübesinde dakikalarca ağladı. Arjantinli yıldızı, takım arkadaşları teselli etmeye çalıştı. Tribünler de Messi'ye sevgi gösterilerinde bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN