Beşiktaş'ın golcüsü golü unuttu: Büyük umutlarla transfer edilmişti! Aylardır suskun...

Beşiktaş'ın golcüsü golü unuttu: Büyük umutlarla transfer edilmişti! Aylardır suskun...

Süper Lig'de oynadığı son iki karşılaşmadan yenilgiyle ayrılan Beşiktaş'ın golcü ismi gol orucuna girdi. Kartal'ın yıldız golcüsü, gösterdiği performansla büyük bir hayal kırıklığı oluşturdu.

Sezon başından bu yana beklentilerin altında kalarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Beşiktaş, gol yollarında sorun yaşamaya devam ediyor. Kartal'ın golcü ismi, aylardır gösterdiği etkisiz performansla siyah-beyazlı camiada büyük hayal kırıklığı yarattı.

Geçen sezon yaz transfer dönemimde 3.35 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Belçika ekibi Standard Liège'den Beşiktaş'a transfer olan Demokratik Kongolu golcü Jackson Muleka, siyah-beyazlı forma altında etkisiz bir performans ortaya koyarak büyük bir hayal kırıklığına neden oldu.

Geçen sezon görev aldığı 32 karşılaşmada 6 gol 1 asiste imza atan genç golcü, bu sezon ise 37 karşılaşmada 7 gole imza attı. 24 yaşındaki golcü, Süper Lig'de sadece 2 gole imza atabildi. Son olarak iç sahada oynanan Galatasaray derbisinde 10 dakika süre alan yıldız golcü, bu sezon Süper Lig'de yalnızca Antalyaspor ve Başakşehir karşılaşmalarında gol atabildi.Jackson Muleka - Oyuncu profili 23/24 | Transfermarkt

Demokratik Kongolü golcü futbolcu Süper Lig'de 12 Kasım'da oynanan Başakşehir karşılaşmasından bu yana rakip filelere gol atamayarak büyük bir hayal kırıklığı oluşturdu. Kartal'ın sezon sonunda Muleka ile yollarını ayırması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN