Aziz Yıldırım'dan Acun Ilıcalı'ya çok sert yanıt! 'Gerizekalı Acun...'

Aziz Yıldırım'dan Acun Ilıcalı'ya çok sert yanıt! 'Gerizekalı Acun...'

Pazar günü yapılacak seçimde Ali Koç ile başkanlık için yarışacak olan Aziz Yıldırım, kendisine yönelik açıklamalara imza atan Acun ılıcalı'ya sert bir dille yanıt verdi.

Pazar günü yapılacak seçimde Ali Koç ile başkanlık yarışı verecek olan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, dün akşam kendisine yönelik açıklamalara imza atan Acun Ilıcalı'ya sert bir dille yanıt verdi.

Nilüfer Organize Sanayi Bölgesi’ndeki (NOSAB) yemekli toplantıya yönetim listesinde yer alan Nihat Özbağ ve Ömer Onan ile birlikte katılan Aziz Yıldırım, Bursalı kongre üyelerinden destek istedi. Sarı-lacivertli dernek üyelerinin yoğun ilgi gösterdiği Yıldırım, kendisine yöneltilen soruları yanıtlayarak Acun Ilıcalı'yı hedef aldı.

"GERİZEKALI ACUN"

Ali Koç'un yeni dönemdeki yönetim kurulu listesinde yer alan Acun Ilıcalı'nın 9 sene boyunca Adnan Oktar ile yaşadığını belirten Yıldırım, Ilıcalı'ya 'Gerizekalı Acun' diyerek seslendi.

Yıldırım açıklamasında şunları söyledi:

"Acun, kaşınıyor. Kaşınmasın. Çıkmış bu gece bir televizyon programında benim hakkımda konuşuyor. Mourinho ile Londra’da görüşmüşüm. Yanlış biliyor, Londra’da değil Roma’da görüştüm. Gerizekalı Acun. 2016 ya da 2017 yılında basketbol takımımız Beşiktaş’ı yenerek şampiyon olmuştu. O şampiyonluk eğlencesinde Acun da vardı. İki tane Dominik varmış. İşte bu Dominik’te Fetöcülere pasaport ve oturma izni veriyormuş dediler. Kendisiyle konuştum ve yapma dedim. Yapmıyorum, etmiyorum dedi ama yapıyormuş. Öğrendik sonradan. Ayrıca Acun’un oraya kalkan özel uçakları da takip etsinler başka bir şey demiyorum. Adnan Oktar’a sadece 1 sene gittim diyor ama 9 sene gitmiş. Hakkında yazılan 3 bin 500 sayfalık fezlekeyi okudum"

Acun Ilıcalı’nın Ankara ile iletişimi sağlayacağım yönündeki açıklamalarına da tepki gösteren Aziz Yıldırım, "Acun, Cumhurbaşkanından yetki almış gibi her şeye garanti veriyor. O işleri ben hallederim diyor. Listelerine bakıyoruz hükümete yakın isimler var. Fetö’ye yakın isimler var. Devletle kavga edilmez ama siyaset ile de işimiz olmaz" ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

Ali Koç'un yeni dönemdeki yönetim kurulu listesinde yer alan Acun Ilıcalı, dün akşam TV100 ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Az Önce Konuştum' adlı programa katılarak Yıldırım'ı hedef almış ve şunları söylemişti:

"Aziz Yıldırım döneminde 600 Milyon euro zarar uğradı kulüp! Aziz Yıldırım'ın alacağı yok! Paranı al git, 600 milyon euro batır, sonra gel ve yeniden başkanlık yap! Bir de üstüne devamlı posta koyuyor! O dönemler geçti, insanlar böyle bir insan görmek istemiyor. Kendisini bir konuma koymuş ona gider yapıyor buna gider yapıyor. Ona FETÖ'cü, buna Adnan'cı diyor... Bırak bu işleri! Zamanında yapsaydın o zaman şampiyon olsaydık. Üç sene şampiyonluk sözü verdin dört sene olamadın. Bunları yapıp başkanlığa aday olabiliyorsan, bunlara da cevap vereceksin! Keşke buraya otursa da 600 milyon euro borcu anlatsa. Aziz Yıldırım böyle bir tartışmaya giremez! Konuşamaz! Ali Koç ile tartışmaya çıksın canlı yayında, hiçbir şey bilmediğimi söyleyeceğim!"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN