Ali Koç hemen Mert Hakan Yandaş'ı Fenerbahçe'den kovmalı! Bu olayların sebebi İsmail Kartal'dır

Ali Koç hemen Mert Hakan Yandaş'ı Fenerbahçe'den kovmalı! Bu olayların sebebi İsmail Kartal'dır

Süper Ligi'n 29. haftasında Pendikspor'u 4-1 yenen Fenerbahçe'de alınan 3 puanın sevinci yaşanırken, maçın hakemi Kadir Sağlam'ın gösterdiği yönetim bir anda gündeme oturdu. Mert Hakan Yandaş'ın kendisini tehdit etmesine kayıtsız kalan Sağlam büyük tepki görürken, Mert Hakan'ın hakem haricinde bir pozisyonda Dzeko'yu da baskı altına alması dikkatlerden kaçmadı.

FENERBAHÇE KADİR SAĞLAM'LA 12 KİŞİ OLDU

Fenerbahçe ne oynadığını bilmiyordu, Fenerbahçe'nin ilk atağı 56. dakikadaydı. İsmail Kartal'ın önce kendi oyununa bakması lazım. Pendikspor 10 kişi kalınca Fenerbahçe Kadir Sağlam'la 12 kişi oynamaya başladı. Bir futbolcu kalkıp beni tehdit edecek ben de futbolcunun yüzüne bakacağım öyle mi!

18255212-001.jpg

SANA BU HAKKI KİM VERİYOR MERT HAKAN

Bu ülkede birini tehdit etmenin suçu 6 aydan başlıyor. Mert Hakan Yandaş'a bu yakışıyor mu? Golden sonra yaptığı hareket tam bir facia, sana bu hakkı kim veriyor Mert Hakan. Kadir Sağlam sen bu kadar mı korkaksın. Sen bu Mert Hakan'ı nasıl atmıyorsun. Türk futbolun bittiği akşam dün akşamdır. Welinton'a sarı kart veriyorsun sarı kartla alakası yok. Bu futbol böyle nasıl gelişecek, nasıl ileri gidecek.

ALİ KOÇ MERT HAKAN'I KOVMALI

Mert Hakan Yandaş'ın karşısında Fırat Aydınus olsa zınk diye kırmızı kart verirdi. Kadir Sağlam soy ismini değiştirsin 'boş' koysun. Ben Ali Koç'a sesleniyorum; eğer sen Mert Hakan Yandaş'ı Fenerbahçe formasını yakıştırıyorsanız kusura bakmayacaksınız. Bu adamın Fenerbahçe'de yeri yok.

depophotos-18255306-001.jpg

DZEKO'YU BİLE TEHDİT EDİYOR

Mert Hakan topu taça atma diye Dzeko'yu tehdit ediyor. Mert Hakan'a sadece Fenerbahçe değil hiçbir takımın formasını giydirmemek lazım. Dünyaca ünlü futbolcu Dzeko'ya parmak sallayıp takım arkadaşına rolleniyor, tribünler bunu alkışlıyor bu da kendini bir cacık zannediyor. Mert Hakan Yandaş'ın böyle davranmasının sebebi İsmail Kartal'dır.

İSMAİL KARTAL'IN TEK İŞİ TOTEM YAPMAK

Mert Hakan Yandaş gibi futbolculara hiçbir kulübün ihtiyacı yok, yalakanın biri. Fenerbahçe'de herhangi bir yetkim olsa yapacağım ilk iş Mert Hakan'ı kovmaktır. Hakemi tehdid ediyor, Dzeko'yu tehdid ediyor, Pendikspor teknik heyetine hareket yapıyor. Fenerbahçe iki tane pas yapamıyor, kadroda yetenekli futbolcu olmasa Fenerbahçe gol atamaz İsmail Kartal futbol mutbol oynatmıyor. İsmail Kartal totemden başka ne yapıyor? 150 milyon euro'ya takım kuracağım orta sahada Mert Hakan oynayacak!

18255338-001.jpg

Thiam 50 metreden orta yapıyor Livakovic namus bekçisi gibi duruyor, çıkıp yumruklasana o topu Livakovic. Eğer İsmail Kartal kabul ederse hocama Jurgen Klopp'un kitabını hediye etmek istiyorum.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (11)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
11 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN