22 milyon euroluk yıldız Galatasaray'a yeşil ışık yaktı! Orta sahaya taze kan geliyor, imzası an meselesi: Hayırlı uğurlu olsun

22 milyon euroluk yıldız Galatasaray'a yeşil ışık yaktı! Orta sahaya taze kan geliyor, imzası an meselesi: Hayırlı uğurlu olsun

Gelecek sezon için kolları sıvayan Galatasaray'da transfer heyecanı tam gaz devam ediyor. Takımdan birçok yıldızın gideceği konuşulurken sarı-kırmızılılar yıldız orta saha için harekete geçti. 22 milyon euroluk yıldız Galatasaray'a yeşil ışık yaktı. İngiltere devi ile masaya oturuldu. Orta sahaya taze kan geliyor, imzası an meselesi. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun. İşte sürpriz transferin detayları...

Galatasaray'da gelecek sezon için kadro planlaması başladı. Şampiyonlar Ligi için kadrosunu tecrübeli oyuncularla güçlendirmek isteyen sarı-kırmızılılar Manchester United'ın yıldızı için harekete geçti. 22 milyon euroluk yıldız Galatasaray'a yeşil ışık yaktı. Orta sahaya taze kan geliyor, imzası an meselesi.

ORTA SAHAYA TAZE KAN GELİYOR

Akşam'da yer alan habere göre Galatasaray, İngiliz devi Manchester United forması giyen Sofyan Amrabat transferi için kolları sıvadı. Gelecek sezon orta sahada Lucas Torreira'nın yanına çalışkan bir partner arayan Galatasaray, rotayı Faslı oyuncuya çevirdi.

yeni-proje-2024-05-17t125649-715.jpg

22 MİLYON EUROLUK YILDIZ GALATASARAY'A GELİYOR

Manchester United, Fiorentina'dan kiraladığı Amrabat'ın satın alma opsiyonunu kullanmamaya karar verince kolları sıvayan Cimbom, yıldız futbolcunun menajeriyle temasa geçti. Galatasaray, 27 yaşındaki Amrabat'ın transfer teklifine sıcak bakması üzerine Fiorentina ile masaya oturmak için hazırlıklara başladı. Yıldız oyuncunun piyasa değeri ise 22 milyon euro.

yeni-proje-2024-05-17t125725-506.jpg

Daha önce sarı-kırmızılı kulüpte forma giyen Nordin Amrabat'ın kardeşi olan Sofyan Ambarat, Manchester United'da 28 maçta gol veya asist katkısı sağlayamadı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN