16 milyon euroluk süper yıldız Beşiktaş'a imzayı attı! Kartal transfer döneminin son gününde bombayı patlattı!

16 milyon euroluk süper yıldız Beşiktaş'a imzayı attı! Kartal transfer döneminin son gününde bombayı patlattı!

Bu sezon Türkiye Kupası'nda şampiyonluğa ulaşmayı hedefleyen Beşiktaş, ara transfer döneminin son gününde bombayı patlattı. Kartal, 16 milyon euroluk süper yıldızın transferinde mutlu sona ulaştı.

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu karşılaşmasında 1-0 yenik durma düştüğü karşılaşmada Antalyaspor'u 1-2 eleyerek çeyrek finale ulaşan Beşiktaş, kış transfer döneminin bitimine saatler kala bombayı patlattı. Kartal, 16 milyon euroluk süper yıldızın transferinde mutlu sona ulaştı.

Kış transfer döneminin başladığı günden bu yana Onana, Rosier ve Bailly ile yollarını ayırarak yabancı oyuncu sayısını düşüren ve Jonas Svensson ile Joe Worrall transferlerinde mutlu sona ulaşan Beşiktaş, bu kez 16 milyon euroluk süper yıldızı kadrosuna kattı.

Gazeteci Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Transfer çalışmalarını Fernando Santos'un raporu doğrultusunda sürdüren Beşiktaş, Portekiz ekibi Braga formasını terleten Al-Musrati'yi kadrosuna kattı. Siyah-beyazlı ekibin 27 yaşındaki orta saha oyuncusu kiralık olarak kadrosuna kattığı belirtildi.

Libyalı orta saha oyuncusu ve Braga ile her konuda anlaşmaya varan siyah-beyazlı ekibin, kısa süre içerisinde transferi resmi olarak açıklaması bekleniyor.

27 yaşındaki orta saha oyuncusu bu sezon Braga forması altında 20 karşılaşmada görev alırken takımına 4 gol 1 asistlik katkı sundu. Libyalı orta saha oyuncusunun güncel piyasa değerinin 16 milyon euro olduğu öğrenildi.

Braga forması altında bugüne dek 151 karşılaşmada görev alan tecrübeli orta saha oyuncusu, bu karşılaşmalarda 15 gol 8 asiste imza attı.

Al Musrati kimdir, kaç yaşında ve hangi takımlarda oynadı? Beşiktaş'ın gündeminde olan Al Musrati kariyeri ve istatistikleri- Son Dakika Spor Haberleri | NTVSpor

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN