İstanbul'da deniz kazasında tekne kaptanı tutuklandı

İstanbul'da deniz kazasında tekne kaptanı tutuklandı

İstanbul'da meydana gelen bir deniz kazasında bir kişi hayatını kaybetti ve olayla ilgili olarak tekne kaptanı tutuklandı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor...

İstanbul'da meydana gelen deniz kazasıyla ilgili bir kişinin hayatını kaybetmesi üzerine tutuklanan tekne kaptanı, Beylikdüzü'nde bir botla çarpışma sonucu ölümlü kaza yetkilileri harekete geçirdi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Deniz Limanı Şubesi ekipleri, gece ilçedeki bir marinada tekne ile şişme botun karıştığı kazada bottaki kişinin denize düşerek kaybolduğu ihbarı üzerine soruşturma başlatıldı.

TEKNE KAPTANI SEVK EDİLEN MAHKEMEDE TUTUKLANDI

Sualtı Aramab ekipleri, denize düşen Selçuk Mahanoğlu'nun cansız bedenine yaklaşık 6 saat sonra kazanın yaşandığı alanın 150 metre ilerisinde kıyıya yakın yerde ulaştı.

Mahanoğlu'nun cenazesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Polis, konuyla ilgili tekne kaptanı M.P. ile O.Ö.'yü gözaltına aldı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından M.P. "taksirle öldürme" suçundan sevk edildiği mahkemece tutuklanırken, O.Ö. serbest bırakıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN