Fatih'te tramvay faciası: Raylara düşen kişi hayatını kaybetti

Fatih'te tramvay faciası: Raylara düşen kişi hayatını kaybetti

Fatih'te, T1 Kabataş-Bağcılar tramvay hattında meydana gelen trajik olayda, bir kişi dengesini kaybederek raylara düştü ve durağa yaklaşan tramvayın altında kalarak yaşamını yitirdi. Saat 21.30 sıralarında Beyazıt durağında yaşanan olayda, kimliği henüz belirlenemeyen bir erkek, tramvay yaklaştığı sırada raylara düştü. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Fatih'te trajik bir kaza yaşandı. Saat 21.30 sıralarında T1 Kabataş-Bağcılar tramvay hattının Beyazıt durağında, dengesini kaybederek raylara düşen bir kişi, durağa yaklaşan tramvayın altında kalarak hayatını kaybetti. Olay yerine çağrılan polis, sağlık ve itfaiye ekipleri, vatandaşın sıkıştığı yerden çıkarılması için yoğun çaba gösterdi, ancak yapılan kontrolde kişinin yaşamını yitirdiği belirlendi.

HAYATINI KAYBETTİ

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, tramvay ve rayların arasına sıkışan vatandaşı kaldırım taşlarını sökerek sıkıştığı yerden çıkardı. Sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrolde kimliği belirlenemeyen vatandaşın hayatını kaybettiği belirlendi.

Olay nedeniyle hatta seferler durduruldu. Olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı çalışmaların ardından cenaze Adli Tıp Kurumu'na kaldırılırken seferlerde normale döndü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN