Alanya’da feci kaza: Babanın çabası yetersiz kaldı! Eşi ve 1 yaşındaki kızı hayatını kaybetti

Alanya’da feci kaza: Babanın çabası yetersiz kaldı! Eşi ve 1 yaşındaki kızı hayatını kaybetti

Antalya’nın Alanya ilçesinde el freni boşalan safari aracının uçuruma yuvarlanması sonucu anne Esma Alıcı ve 1 yaşındaki kızı Fatma Ela Alıcı yaşamını yitirdi. Kazanın anı ve babanın aracı durdurma çabası güvenlik kameralarına yansıdı.

Antalya’nın Alanya ilçesinde meydana gelen trafik kazası bir ailenin hayatını kararttı. Sugözü Mahallesi Kütürüp Caddesi'nde, el freni boşalan bir safari aracı uçuruma yuvarlandı. Araçta bulunan anne Esma Alıcı (31) ve 1 yaşındaki kızı Fatma Ela Alıcı, kazada hayatını kaybetti. Kazanın ardından olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri, Esma Alıcı’nın araçta sıkışarak yaşamını yitirdiğini, Fatma Ela Alıcı’nın ise hastaneye götürülürken yolda hayatını kaybettiğini bildirdi.

9844359.jpg

KAZA ANI VE GÜVENLİK KAMERASI GÖRÜNTÜLERİ

Kaza, Emre Alıcı’nın eşi ve kızıyla birlikte gezintiye çıktığı 07 AYK 891 plakalı safari aracının el freni boşalması sonucu meydana geldi. Aracın kontrolünü kaybeden Emre Alıcı, araçtan indiği sırada bir anda hareket eden cipin hızla duvara çarpıp, ardından yokuş aşağı uçuruma yuvarlandığını gördü. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntüler, Emre Alıcı’nın aracı durdurmaya çalıştığı ve aracın uçurumun kenarında gözden kaybolduğu anları ortaya koydu.

9844350.jpg

OLAY YERİ VE SAĞLIK MÜDAHALESİ

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler, araç içinde sıkışan Esma Alıcı’nın yaşamını yitirdiğini belirledi. Yaralı olarak hastaneye götürülen 1 yaşındaki Fatma Ela Alıcı ise yolda yaşamını yitirdi. Emre Alıcı’nın olay anında aracı durdurmaya çalışırken araçtan düşmesi ve kazanın detayları, sinir krizine giren yakınlarının da bulunduğu olay yerinde büyük bir üzüntüye neden oldu.

9844362.jpg

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Kazanın ardından Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderilen anne ve kızın cenazeleri üzerinde savcılık tarafından incelemeler yapılacak. Olayla ilgili olarak başlatılan soruşturma devam ediyor.

9844352.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN