İstanbulluların ayağına evde sağlık hizmeti geliyor! İstanbul'un o ilçesinde başladı: Telefon edin hizmet ayağınıza gelsin

İstanbulluların ayağına evde sağlık hizmeti geliyor! İstanbul'un o ilçesinde başladı: Telefon edin hizmet ayağınıza gelsin

Üsküdar’da sağlık hizmetlerine erişimde zorluk yaşayan vatandaşlar için büyük bir kolaylık sağlanacak. Üsküdar Belediyesi, evde sağlık hizmetlerini yeniden hayata geçirme kararı aldı.

Hastaneye gitmekte güçlük çeken vatandaşlara, serum takılması, ameliyat yaralarının pansumanı, yatak yarası tedavisi ve enjeksiyon gibi tıbbi destekler evde sunulacak.

Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş’ın sosyal medya hesabından duyurduğu bu hizmet, sağlık raporu veya ilaç reçetesi bulunan vatandaşlara yönelik olacak. Başvuru yapmak isteyenler, 444 08 75 numaralı hattı arayarak evde sağlık hizmetine erişim sağlayabilecek.

Bu önemli sağlık hizmeti, Üsküdar’da vatandaşların yaşam kalitesini artırmayı hedefliyor ve büyük bir memnuniyetle karşılanıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN