PSG'nin yıldız futbolcusu Cavani'nin gelecek sezon takımdan ayrılacağı iddia edildi

PSG'nin yıldız futbolcusu Cavani'nin gelecek sezon takımdan ayrılacağı iddia edildi

Fransa Ligue 1 ekiplerinden PSG'nin yıldız golcüsü Edinson Cavani'nin takımda mutsuz olduğu ve takımdan ayrılmak istediği iddia edildi.

Fransa Ligue 1'in bitimine 8 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden PSG'nin Uruguaylı yıldızı Edinson Cavani, takımdan ayrılmak istiyor. Fransız L'Equipe gazetesinde yer alan habere göre, Uruguaylı oyuncunun takımda oynadığı pozisyondan memnun olmadığı ve yeni bir macera arayışında olduğu iddia edildi.

L'Equipe’in Cavani'nin takımdan ayrılmak istediği haberinin ardından İngiltere basınında, Cavani'yi transfer etmek isteyen Manchester United’ın önünde hiçbir engel kalmadığı haberleri yer aldı.

16-03/14/resimid_2413572.jpg

Sporcope'un haberine göre, geçmiş dönemde de Cavani'yle ilgilenen Manchester United'ın, 29 yaşındaki oyuncuyu transfer etmek istemesi halinde yaklaşık 40 milyon euroyu gözden çıkarması gerekiyor.

Sezonu şampiyon tamamlayan PSG için ise önümüzdeki yaz transfer döneminin oldukça yoğun geçecek.

Zlatan Ibrahimovic'in de takımdan ayrılacağını açıklamasının ardından iki forvet oyuncusunu kaybedecek olan PSG’nin yaz transfer döneminde en az 2 forvet oyuncusunu takıma katmak için harekete geçmesi bekleniyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN