Necati Ateş Galatasaray'da ücret almadan oynamaya hazır

Necati Ateş Galatasaray'da ücret almadan oynamaya hazır

Kariyerinde Galatasaray'la iki şampiyonluk yaşayan Necati Ateş, futbolu eski yuvasında bırakmak istiyor. 36 yaşındaki forvet "Bedava bile oynamaya razıyım. Hem ağabeylik yaparım hem de katkı sağlarım" dedi.

Yeni sezonun kadrosunu oluşturmak için transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray yönetimine sürpriz bir istek geldi.

Cimbom'la geçmiş yıllarda birçok başarı yakalayan ve adı kulüple özdeşleşen isimlerden olan Necati Ateş, başkan Dursun Özbek'e geri dönmek için haber yolladı. Sezonu Karşıyaka'da geçiren 36 yaşındaki golcünün futbolu Galatasaray'da bırakmak istediğini başkana ilettiği bildirildi.

'BEDAVA OYNAMAYA RAZIYIM'

Habertürk'te yer alan habere göre; Necati'nin, "Gelip takıma hem ağabeylik yapayım hem de elimden gelen katkıyı ssağlamaya çalışayım. Futbolu Galatasaray forması altında bırakmak istiyorum. Bedava bile oynamaya razıyım" dediği öğrenildi.

16-06/04/fft104mm1737886.jpg

CİMBOM'DA ÜÇ KUPA KALDIRDI

Adana'da gösterdiği çıkışla dikkat çekerek, 2003-04 sezonunun devre arasında Galatasaray'a transfer olan Necati, Sarı-Kırmızılı formayla 3 kez kupa kaldırırken, taraftarın da sevgilisi oldu. 2005-06 sezonunda kazanılan mucizevi şampiyonlukta kadroda bulunan deneyimli golcü, bir sezon önce de Fenerbahçe'ye karşı alınan 5-1'lik Türkiye Kupası zaferini de yaşamıştı.

2007'de takımdan ayrıldıktan sonra 2001-12 sezonunun devre arasında geri dönen Necati, Kadıköy'de kazanılan şampiyonlukta da pay sahibi olmuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN