Mustafa Denizli ile Dursun Özbek transfer hakkında anlaştı iddiası

Mustafa Denizli ile Dursun Özbek transfer hakkında anlaştı iddiası

Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Mustafa Denizli'nin, Başkan Dursun Özbek'le yaptığı toplantıda transferler için de görüşüldüğü iddia edildi.

Sarı-kırmızılı kulübün teklifini kabul eden teknik direktör Mustafa Denizli, devre arasında bir ön libero, bir de forvet alınmasını istedi.

Devre arasında transfer yapılacak

Fanatik Gazetesi'nde yer alan habere göre; mâli açıdan zor bir dönemden geçen ve 15 Aralık'taki UEFA kararını bekleyen Galatasaray'da devre arasında takıma takviye yapılacak, ancak maliyet yaz sezonunda olduğu gibi yüksek tutulmayacak. Böylece Finansal Fair Play kuralları çerçevesindeki politika devam edecek.

uyum sağlayabilecek tarzda

Devre arasında forvet ve ön libero mevkisine birer takviye yapacak olan sarı-kırmızılı kulübün alacağı oyuncular Jason Denayer, Lionel Carole ve Jose Rodriguez gibi pahalı olmayan ve takıma kısa sürede uyum sağlayabilecek tarzda futbolcular olacak.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN