Verdi ve Wagner gala konserinde buluşuyor

Verdi ve Wagner gala konserinde buluşuyor

İstanbul Devlet Opera ve Balesi (İDOP), ‘Giuseppe Verdi & Richard Wagner’ Gala Konseri’nde sanatseverle buluşacak. Konserde, iki bestecinin şan tekniği açısından zorlayıcı ama müzikal anlamda çarpıcı yapıtlarından seçkiler bir araya gelecek.

İstanbul Devlet Opera ve Balesi (İDOP), ‘Giuseppe Verdi & Richard Wagner’ Gala Konseri’nde sanatseverle buluşmaya hazırlanıyor. İtalyan operasının babası olarak bilinen Verdi ve Alman opera literatürünün en büyük bestecisi olarak anılan Wagner’in tezatlıkları ve ortak noktalarının buluştuğu konserde, iki bestecinin şan tekniği açısından zorlayıcı ama müzikal anlamda çarpıcı yapıtlarından seçkiler bir araya gelecek. Konserde İDOP Orkestrası’nı Şef İbrahim Yazıcı, koroyu ise şef Paolo Villa yönetecek.

Konserin solist sanatçıları Caner Akgün, Göktuğ Alpaşar, Aylin Ateş, Sevim Ateş, Perihan N. Artan, N.Işık Belen, Burak Dabakoğlu, Nesrin Gönüldağ, Önay Günay, Yoel Keşap, Otilia İpek, Şebnem Ağrıdağ Kışlalı, Efe Kışlalı, Nurdan Küçükekmekçi, Anıl Önder, Bahadır Özkoca, Ufuk Toker olacak.

30 Mart saat 20.30’da AKM Türk Telekom Opera Salonu’nda gerçekleşecek konserin biletleri ‘biletinial’ uygulamasından alınabilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN