Martin Luther King ve Malcolm X'in hayatı National Geographic ekranlarında

Martin Luther King ve Malcolm X'in hayatı National Geographic ekranlarında

Sivil haklar hareketinin önde gelen isimlerinden Martin Luther King ve Malcolm X’in çalkantılı hayatlarını anlatan 'Deha: Martin Luther King ve Malcolm X', 6 Şubat’tan itibaren her salı saat 21.00’de iki bölüm art arda National Geographic ekranlarına gelecek.

Dünya genelinde şiddet ve ırkçılık karşıtı görüşleriyle tanınan ABD'li aktivist ve siyasetçiler Martin Luther King ve Malcolm X'in hayatını anlatan 8 bölümlük 'Deha: Martin Luther King ve Malcolm X', 6 Şubat'tan itibaren her Salı saat 21.00'de National Geographic' izleyicilerle buluşacak.

Yapımcılar Damione Macedon ve Raphael Jackson Jr. tarafından hazırlanan "Deha: Martin Luther King ve Malcolm X", sivil haklar hareketinin önde gelen seslerinden Martin Luther King ve Malcolm X’in çalkantılı çocukluklarından, uğradıkları talihsiz suiskastlarına uzanan hayatlarını 8 bölüm halinde izleyicilerle buluşturuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN