Gladyatör 2'de rol almayan Russell Crowe: Biraz rahatsız oldum

Gladyatör 2'de rol almayan Russell Crowe: Biraz rahatsız oldum

Beş Oscar ödüllü 2000 yapımı Gladyatör filminin efsanevi başrolü Russell Crowe, yeni Gladyatör filminde yer almamasıyla ilgili hislerini açıkladı. Crowe, filmle alakalı "Başka bir tane daha yapacakları gerçeğinden biraz rahatsız oldum çünkü ben filmde öldüm ve ne yapacakları konusunda hiçbir söz hakkım yok. Kesinlikle bir miktar melankoli, bir miktar kıskançlık var" dedi.

Dünyaca ünlü İngiliz yönetmen Ridley Scott, başrol oyuncusu Russell Crowe’a kazandırdığı En İyi Erkek Oyuncu Oscar’ı da dahil beş dalda Akademi Ödülü kazanan "Gladyatör" filminin devamını 23 yıl sonra çekiyor. Film merakla beklenirken Russell Crowe, filmle ilgili duygularını paylaştı.

'YENİ FİLMLE İLGİLİ KONUŞMAK HADDİME DEĞİL'

NTV'de yer alan habere göre; ilk filmde Maximus karakterine hayat veren Avusturyalı oyuncu, Gladyatör'ün ikinci filmiyle ilgili şöyle konuştu:

"Başka bir tane daha yapacakları gerçeğinden biraz rahatsız oldum çünkü ben filmde öldüm ve ne yapacakları konusunda hiçbir söz hakkım yok. Ama bazı şeyler duydum ve kendime 'Hayır, hayır, hayır, bu film o karakterin yolculuğuyla alakalı değil' dedim. Ama yeni film hakkında hiçbir şey söyleyemem, benim haddime değil."

1-009.jpgGladyatör 2 filminin başrol oyuncusu Paul Mescal

'BİR MİKTAR KISKANÇLIK VAR'

Oyuncu, "Geriye dönüp bakıyorum da o filmi yaptığım yaş ve sonrasında yaşananlar, o filmin bana açtığı kapılar... Tamamen dürüst davranacağım: Kesinlikle bir miktar melankoli, bir miktar kıskançlık var" ifadelerini kullandı.

General Maximus'un ölümünden 30 sene sonrasını anlatacak olan ve 22 Kasım 2024'te vizyona girmesi planlanan "Gladyatör 2" filminin kadrosunda; Paul Mescal, Denzel Washington ve Barry Keoghan yer alıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN