Ayça Ayşin Turan ve Furkan Andıç'tan yaz filmi

Ayça Ayşin Turan ve Furkan Andıç'tan yaz filmi

Ayça Ayşin Turan ve Furkan Andıç, 2017 yılında "Meryem" dizisinde sergiledikleri uyumun ardından yeniden bir araya geliyor. İkili, bu yaz İzmir'de çekilecek olan "Gölgede 39 Derece" filminde başrolleri paylaşacak. Prime Video'da yayınlanması planlanan filmin yönetmenliğini Tunç Şahin üstleniyor.

Elle Style Awards gecesinde bu yaz çalışacağını söyleyen Ayça Ayşin Turan’ın yeni projesinin detayları belli oldu.

1-007.jpg

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; bu yaz sinemaseverlerle buluşacak olan Turan, "Gölgede 39 Derece" adlı sinema filminde başrol oynayacak. Bir Film yapımcılığında çekilecek olan filmin yönetmen koltuğunda Tunç Şahin oturacak. Filmin senaryosu ise Uygar Şirin tarafından kaleme alındı.

2.jpg

'MERYEM'İN UNUTULMAZ İKİLİSİ YENİDEN BİR ARADA

Ayça Ayşin Turan’a başrolde, genç kuşağın başarılı jönlerinden Furkan Andıç eşlik edecek. İkili, daha önce 2017 yılında "Meryem" dizisinde de partner olarak izleyicilerin karşısına çıkmış ve büyük beğeni toplamıştı. Bu yeni projede yeniden bir araya gelmeleri, hayranları arasında heyecan yarattı.

meryem-dizi.jpg

ÇEKİMLER İZMİR'DE YAPILACAK

Çekimleri İzmir'de gerçekleştirilecek filmin temmuz ayının ilk haftasında sete çıkması planlanıyor. Ege’nin sıcak atmosferinde çekilecek olan Gölgede 39 Derece filmi, izleyicilere yazın enerjisini ve heyecanını taşıyacak.

7.jpg

PRIME VIDEO’DA YAYINLANMASI GÜNDEMDE

Filmin dijital platformda yayınlanması planlanıyor. Prime Video’da yayınlanması gündemde olan film, sinemaseverler tarafından merakla bekleniyor.

8.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN