Karcemarskas Fenerbahçe'yle anlaştı

Karcemarskas Fenerbahçe'yle anlaştı

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gaziantepspor'la sözleşmesi sona eren Litvanyalı kaleci Karcemarskas'ın Fenerbahçe ile anlaştığı belirtildi.

Gaziantepspor'la yollarını ayırdıktan sonra Antalyaspor ile masaya oturan ancak yıllık 1.1 milyon Euro garanti paraya anlaşmak üzereyken Osmanlıspor'un 1.3 milyon Euro'luk teklifi sonrası karar değiştiren Karcemarskas, Ankara ekibine imzayı atacakken bu kez de Fenerbahçe devreye girdi.

FİNAL SONRASI İMZALAR ATILACAK

Fanatik'in haberine göre Sarı-Lacivertli kulübün genel sekreteri Mahmut Uslu'nun tecrübeli kaleci ile bizzat görüştüğü ve teklifine "Evet" yanıtını aldığı belirtildi.

Litvanyalı kalecinin Galatasaray ile oynanacak Ziraat Türkiye Kupası final mücadelesinin ardından Fenerbahçe ile resmi sözleşmeye imza atacağı öne sürüldü.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN