İki liderden sonbaharda Türk Akımı görüşmesi

İki liderden sonbaharda 
Türk Akımı görüşmesi

Kremlin, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sonbaharda görüşeceğini doğruladı ve görüşmede "Türk Akımı" projesinin masaya yatırılacağını açıkladı.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Basın Danışmanı Dmitri Peskov, Türk Akımı projesinin Putin ile Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı bir araya getireceğini ifade etti. Peskov, konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

"Gerçekten, ikili üst düzey toplantı yapacak. Toplantı sonbahar ayında düzenlenecek, Putin ve Erdoğan bir araya gelecek. İki lider son telefon konuşmalarında üst düzey toplantının zamanını belirleme konusunda anlaştılar. Yer ve zaman kısa zaman içerisinde kesinleşecek."

Gazetecilerin Putin ve Erdoğan'ın toplantı sırasında Türk Akımı görüşüp görüşmeyecekleri sorusuna Peskov, "Tabi ki görüşülecek" yanıtını verdi.

MOSKOVA/DHA

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN