Yaprak dökümü oyuncusu yeni işiyle şok etti! Amerika'ya taşınmıştı, çocuklarına bırakacağı mirası açıkladı

Yaprak dökümü oyuncusu yeni işiyle şok etti! Amerika'ya taşınmıştı, çocuklarına bırakacağı mirası açıkladı

Ekranların unutulmayan dizilerinden Yaprak Dökümü oyuncusu, yeni mesleğiyle şaşırtırken bu kez de bırakacağı mirasla şaşırttı. Oyunculuğu bırakan ünlü isim, Türkiye'yi terk ederek Amerika'ya yerleşmişti. Politika ve ekonomiyi takip eden oyuncu mirasını açıkladı. İşte o miras...

Yaprak Dökümü dizisinde Oğuz karakterine hayat veren Tolga Karel, milyonlarn aklına kazınmayı başardı. Oyunculuğu bırakan Karel, Türkiye'den ayrılarak Amerika'ya yerleşme kararı almıştı. Son günlerde mesleğiyle çok konuşulan ünlü isim, şimdi de çocuklarına bırakacağı mirasla gündeme geldi.

OYUNCULUĞU BIRAKTI

Televizyon ekranlarının unutulmaz dizisi Yaprak Dökümü oyuncusu Tolga Karel'in yeni hayatı şaşırtmaya devam ediyor. Türkiye'den ayrılan Tolga Karel, temelli olarak Amerika'ya yerleşti. Amerika'da tır şoförlüğü yapan Tolga Karel, yeni hayatına dair paylaşımlar yapmaya devam ediyor. Türkiye'de yaşananları yakından takip eden ünlü oyuncu, ekonomi tavsiyelerinden de geri adım atmıyor.

640xauto-2024-03-14t135529-919.webp

ÇOCUKLARA BIRAKACAĞI MİRAS

TIR şoförü olmayı tercih eden Karel, magazin dünyasında en çok konuşulan isim olurken, bir çarpıcı açıklama daha geldi. Tolga Karel, çocuklarına bırakacağı mirası açıkladı. Sosyal medya üzerinden paylaştığı mirasta, "Çocuklarımın her biri için 1 bitcoin miras bırakacğaım. En azından beni her an hatırlarlar, dualarını eksik etmezler." ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN