Yalı Çapkını Seyran gerçekte kimdir?

Yalı Çapkını Seyran gerçekte kimdir?

Star Tv'de ekrana gelen Yalı Çapkını dizisi izleyicilerden büyük ilgi gördü. Konusuyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Dizide Seyran karakterine hayat veren kişinin gerçekte kim olduğu merak edilmektedir. İşte ayrıntılar.

Star Tv ekranlarında yeni dizi olarak başlayan Yalı Çapkını dizisi oldukça yoğun ilgi gördü. Her Cuma Star Tv'de yayınlanan Yalı Çapkını dizisinin konusunda hayli dikkat çekici. Dizi gerçek bir hayat hikayesinden esinlenilmiştir. Geçen yıl Gülseren Budayıcıoğlu'nun hikayeleri dizilere uyarlanılarak yayınlanmış ve reytinglerde üst sıralarda yer almıştır. Yalı Çapkını dizisi de yine Gülseren Budayıcıoğlu'na aittir. Dizide ki Seyran karakterin kim olduğu merak edilmektedir.

yalı çapkını

Yalı Çapkını dizisinde Seyran, İstanbul'a gelin geliyor. Burada Korhanların düzenine alışmaya ve yeni ailesini tanımaya çalışıyor. Seyran'ı canlandıran kişinin gerçek hayatta kim olduğu ise merak konusu oldu.

YALI ÇAPKINI DİZİSİNDE Kİ SEYRAN GERÇEKTE KİMDİR?

Dizinin senaryosunu Mehmet Barış Günger kaleme almaktadır. Dizi, Gülseren Budayıcıoğlu'nun hikayelerinden uyarlanmıştır.

Dizide Seyran, Esme ve Kazım'ın küçük kızıdır. Gaziantep'te ablası gibi parmakla gösterilen güzeller güzeli bir genç kızdır. Seyran, eğitimli birisidir. Okuyup ayaklarının üzerinde durmayı hedefleyen bir gençtir.

Seyran'ın kalbinde sevgi, merhamet vardır. Bunun aksinde ise bazen hırçınlaşan biri olabilir. Azmi ve inatçılığıyla hayatının kontrolünü elinden bırakmaz.

seyran

Seyran karakterine hayat veren kişi ise başarılı ve güzel oyuncu Afra Saraçoğlu'dur.  

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN