Şahane Hayatım'a usta oyuncu konuk oluyor: Eski pavyon şarkıcısı 'Firuze'yi canlandıracak

Şahane Hayatım'a usta oyuncu konuk oluyor: Eski pavyon şarkıcısı 'Firuze'yi canlandıracak

Ekranlara veda etmeye hazırlanan Şahane Hayatım dizisine usta oyuncu Nilgün Belgün konuk oluyor. Belgün dizide eski pavyon şarkıcısı 'Firuze' karakterine hayat verecek.

Çarşamba akşamları izleyicilerle buluşan Ay Yapım imzalı Şahane Hayatım 30'uncu bölümüyle ekranlara veda edecek. Dün 27'nci bölümüyle NOW'da yayınlanan diziye usta oyuncu konuk oluyor.

sahane-hayatim.jpg

NİLGÜN BELGÜN KONUK OLUYOR

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; 11 senedir devam eden ve yaklaşık bin kez sahnelenen tek kişilik oyunuyla büyük beğeni toplayan Nilgün Belgün, önümüzdeki hafta Şahane Hayatım'a konuk olacak. Belgün, eski bir pavyon şarkıcısı 'Firuze' rolüyle izleyicilerin karşısına çıkacak.

nilgun-belgun.jpg

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Şebnemlerin elinden kaçan Didem, Aysel’in yanına gider. Bu defa elinde kanıtı da vardır. Gerçekleri öğrenen Aysel yıkılır. Onur, Melisa ve Şebnem’le yüzleşen Aysel zor bir kararın eşiğindedir. Şebnem ise Aysel’in gerçekleri öğrenmesinden sonra vicdani olarak rahatlamıştır.

sahane-hayatim-2.jpg

Mesut’la beraber yeni hayatına odaklanan Şebnem, hayatında yeni bir sayfa açmak üzeredir. Ta ki Didem onlara savaş ilan edene kadar.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN