Ne oldu sana Damla! Sihirli Annem'in Tuğçe'si Damla Ersubaşı tam 41 kilo verdi... Bir deri bir kemik kaldı

Ne oldu sana Damla! Sihirli Annem'in Tuğçe'si Damla Ersubaşı tam 41 kilo verdi... Bir deri bir kemik kaldı

Sihirli Annem dizisinin çocuk oyuncusu olarak akıllara kazınan Damla Ersubaşı yıllar içinde değişimiyle gündemi salladı. Bir zamanlar aldığı kilolarla dikkat çeken güzel oyuncu, şimdilerde adeta eriyerek bambaşka biri oldu.

Sihirli Annem'in Tuğçe'si Damla Ersubaşı, bir aldığı bir verdiği kilolarıyla gündemden düşmüyor. Evli olduğu sürede epey kilo alan güzel oyuncu uyguladığı sıkı diyetle adeta bambaşka biri oldu.

Damla Ersubaşı kimdir?

1993 İstanbul doğumlu olan Damla Ersubaşı, 2003 senesinde Sihirli Annem isimli dizide canlandırdığı Tuğçe karakteri ile hafızalara kazındı.

Sihirli Annem dizisinden sonra oyunculuğu bırakan Ersubaşı, 2016 senesinde iş insanı Mustafa Can Keser'le hayatını birleştirdi. Evliliğinden 2 kızı olan Ersubaşı, ihanete uğradığı iddialarından dolayı 2020'de eşinden boşanarak kızlarının velayetini de aldı.

 damla ersubaşı

GÜNDEN GÜNE ERİYOR

Bir ara epey kilo alan güzel oyuncu, 2018'de girdiği mide küçültme ameliyatının ardından 6,5 ayda fazla olan 41 kilosundan kurtuldu. Bu ameliyat sonrasında her geçen gün zayıflamaya devam eden oyuncu, değişime doymuyor.

 damla ersubaşı son hali

ESMER GÜZELİ OLDU

Yaşadığı değişimle sık sık gündeme gelen Ersubaşı, şimdi de saçını boyatarak imaj değişikliği yaptı.

Uzun zamandır sarı saç kullanan Ersubaşı, imaj değişikliğine giderek saçlarını koyu renge boyattı.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN