NBA'ın gelmiş geçmiş en çok izlenen videosu oldu! Her saniyesi film karesi gibi: Tıklanma rekorları kırdı

Basketbolla yakından ilgilenenler için önemli bir konu olan NBA’in bu videosu son zamanların en çok izlenen videosu olarak tarihe geçti. Her saniyesi spor severler tarafından mutlulukla izlendi. İşte detaylar…

National Basketball Association veya kısaca NBA, ABD'de kurulmuş profesyonel basketbol ligi organizasyonudur. Tüm dünyada en çok izlenen spor organizasyonlarından biri olan NBA, günümüzde hala basketbol severlerin, spor severlerin en çok ilgi gösterdiği alanlardan biridir. Özellikle bazı NBA oyuncuları sık sık sosyal medyanın gündemine oyunculuklarıyla geliyor. Şimdi de NBA’in gelmiş geçmiş en iyi videosu sosyal medyada gündem oldu.

adsiz-tasarim-1.jpg

BU GÜNE KADAR EN ÇOK İZLENEN VİDEO OLDU

Luka Doncic'in başlattığı, Kyrie Irving'in sürdürdüğü ve Derrick Jones Jr.'ın bitirdiği bu Dallas hücumu NBA'in tüm sosyal medya platformlarında bugüne kadar en çok izlenen videosu oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN