Kardeşlerim dizisiyle ilgili ortaya çıkan sürpriz sahne! Dizi tutkunlarını şoke eden an

Kardeşlerim dizisiyle ilgili ortaya çıkan sürpriz sahne! Dizi tutkunlarını şoke eden an

ATV ekranlarında izlenme rekorları kıran Kardeşlerim dizisi, 132. bölümünün finali sonrasında ortaya çıkan bir gerçekle izleyicileri şaşırtmış durumda. Dizinin 4 sezon boyunca büyük ilgi gördüğü ve final bölümünün de büyük yankı uyandırdığı biliniyor.

ATV ekranlarında büyük bir izleyici kitlesi tarafından takip edilen Kardeşlerim dizisi final sonrası bazı sahnelerde hala soru işareti bıraktı. Başrollerinde Celil Nalçakan, Cüneyt Mete, Simge Selçuk, Yiğit Koçak, Cihan Şimşek, Melis Minkari, Lizge Cömert, Recep Usta ve Berk Ali Çatal gibi isimlerin yer aldığı Kardeşlerim dizisindeki bir sahne, haftalar sonra tekrar gündeme geldi.

1.webp

4 sezon boyunca ATV ekranlarında izleyiciyi ekran başına kilitleyen Kardeşlerim dizisi final bölümü büyük yankı uyandırmıştı.

2.webp

Kardeşlerim dizisinin 4 sezon boyunca izleyicileri ekran başına kilitlemesi ve final bölümündeki sürpriz sahnelerle büyük heyecan yaratması, dizinin başarısını gösteriyor.

3.webp

Aybike ve Cansu arasındaki uçurum sahnesinin gerçekçi çekimleri ise izleyicilerin dikkatini çekmiş ve merak uyandırmıştı.

4.webp

ŞAŞIRTICI SAHNENİN PERDE ARKASI

Final bölümünde yer alan sürpriz sahnelerin yankıları devam ederken, haftalar sonra ortaya çıkan bir sahne herkesi şaşırtacak nitelikte. Bu sahne, Aybike ve Cansu arasındaki iplerin koptuğu uçurum sahnesinin kamera arkası detaylarına odaklanıyor.

5.webp

ATV'nin 4 sezon boyunca izleyicileri ekranlara kilitleyen dizisi Kardeşlerim, mutlu bir finalle ekranlara veda etmiş olsa da, aksiyonun bitmediği dizideki önemli bir sahnenin kamera arkası merak konusu olmuştu.

6.webp

Aybike'in yanlışlıkla Cansu'yu uçurumdan ittiği ve düşmemesi için tuttuğu sahne, yayınlandığı dönem büyük heyecan yaratmıştı. Bu aşırı gerçekçi sahnenin kamera arkası aylar sonra sosyal medyaya düşerken, o anlar kısa sürede viral oldu.

7.webp

Dizinin final bölümüyle birlikte Kardeşlerim dizisi ekranlara veda etti. Ancak, bu sahnenin kamera arkası görüntülerinin ortaya çıkması, dizinin izleyicileri üzerindeki etkisini sürdürdü.

9.webp

Bu sahnenin nasıl çekildiği ve gerçekçi görüntülerin nasıl elde edildiği izleyiciler tarafından merak edilen konular arasında yer aldı.

10.webp

Kardeşlerim dizisi, 20 Şubat 2021 tarihinde ATV'de başlamış ve 4 sezon boyunca büyük bir ilgiyle izlenmiştir. Dizi, Türkiye'de ve yurtdışında da yayınlanmış ve geniş bir izleyici kitlesi tarafından takip edilmiştir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN