Kansere yakalanmıştı! Hüsnü Şenlendirici siyasete atıldı! O partiden meclis üyesi adayı oldu...

Kansere yakalanmıştı! Hüsnü Şenlendirici siyasete atıldı! O partiden meclis üyesi adayı oldu...

Geçtiğimiz Nisan ayında bağırsak kanserine yakalandığı ortaya çıkan Hüsnü Şenlendirici, sürpriz bir karara imza atarak siyasete atıldı.

Son olarak Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Şarkılar Bizi Söyler' adlı programda sunuculuk yapan ünlü klarnet sanatçısı Hüsnü Şenlendirici, sürpriz bir karara imza atarak siyasete atıldı.

'Şarkılar Bizi Söyler' adlı programda Hakan Altun ve Sibel Can ile sunuculuk yapan, geçtiğimiz Nisan ayında bağırsak kanserine yakalandığı ortaya çıkan Hüsnü Şenlendirici, yaklaşan yerel seçimler öncesinde siyasete atılarak herkesi şaşırttı.

31 Mart'ta yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimlerine sayılı günler kala klarnet virtüözü Hüsnü Şenlendirici, AK Parti tarafından yaşadığı İzmir Bergama'da birinci sıra meclis üyesi adayı olarak gösterildi.

Sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklamalarda bulunan Şenlendirici, paylaşımında şu ifadelere yer verdi

"Bergama Belediyesi Meclis Üyeliğine aday gösterilmem ile ilgili bir açıklama yapma gereği duydum. Öncelikle, herhangi bir siyasi partiye üyeliğimin olmadığının bilinmesini isterim. Değerli dostum Sadık Doğruer'in ricası üzerine, bir siyasi partiden değil, belediye başkanı kontenjanından direk aday olarak gösterildim.

Ben de bu 'Başkan Kontenjanı Meclis Üyeliği Adaylık Teklifini', doğup büyüdüğüm Bergama'ya faydalı olmak adına, bir nevi 'Kültür Sanat ve Müzik Elçisi' olma misyonu ile kabul ettim. Kültürel ve sanatsal faaliyetleri, siyaset ve partiler üstü bir noktada gördüğümü belirtmek isterim. Kültür ve sanat, benim için ayrıştırıcı olmaktan ziyade bütünleştirici kavramlardır.

Memleketim Bergama'nın tüm dünyada tanıtımına katkı sağlayacağına inandığım işler yapmayı arzuluyorum. Bu isteğimin siyasi çekişmelere konu edilmesini doğru bulmuyorum."

46 yaşındaki Hüsnü Şenlendirici üzen haber! 11 cm bağırsağı...

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN