Kadir Ezildi nazara geldi, hastanelik oldu! Sevilen fenomenden kötü haber: Narkozluyken o ismi sayıkladı

Kadir Ezildi nazara geldi, hastanelik oldu! Sevilen fenomenden kötü haber: Narkozluyken o ismi sayıkladı

Ünlü sunucu Kadir Ezildi nazara geldi, hastanelik oldu! Sevilen fenomenden kötü haber! Narkozlu haliyle o ismi sayıkladı...

Temizlik takıntısıyla tanınan ve televizyon programlarıyla geniş bir takipçi kitlesine sahip sosyal medya fenomeni Kadir Ezildi, geçtiğimiz günlerde nişanlanmıştı. Özel hayatıyla sık sık gündeme gelen Ezildi, son olarak sağlık sorunları nedeniyle hastaneye kaldırıldı.

BEL FITIĞI AMELİYATI OLDU

Kadir Ezildi, belindeki ağrılar nedeniyle hastaneye başvurdu ve bel fıtığı ameliyatı geçirdi. Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Ezildi, ameliyat sürecine dair narkozun etkisindeki halinden de çeşitli paylaşımlarda bulundu.

NARKOZUN ETKİSİ ALTINDA NİŞANLISINI SAYIKLADI

Ameliyat sonrası hastane odasında narkozun etkisi altında olduğu anlarda kaydedilen görüntülerde, Ezildi’nin nişanlısı Gamze Türkmen’i sayıkladığı ve “Özledim” şeklinde sözler sarf ettiği duyuldu. Bu anlar, sosyal medyada ilgiyle karşılandı ve Ezildi’nin takipçileri tarafından geniş bir şekilde paylaşıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN