Hicivle başlayıp kanlı korku filmine dönüşüyor: Ülkeler sıraya girdi! Türkiye'de o platformda yayınlanacak

Merakla beklenen kanlı korku filmi 'The Substance'in Türkiye yayın hakları hangi şirketin aldığı belli oldu. İşte detaylar...

Yönetmen Coralie Fargeat'nın yeni korku filmi 'The Substance', Cannes'daki dünya prömiyerinde coşkuyla karşılanmasının ardından ilgi görmeye devam ediyor.

PEK ÇOK ÜLKEDE KENDİNE DAĞITIMCI BULDU

Demi Moore'un başrolde olduğu yapım, Cannes'daki gösteriminin ardından İtalya, İspanya, Güney Kore, Hong Kong, Ukrayna, Tayvan, Yeni Zelanda, Polonya, Yunanistan, Bulgaristan ve Romanya gibi pek çok ülkede kendine dağıtımcı buldu. Metropolitan daha önce filmin Fransa'daki dağıtımını üstleneceğini duyurmuştu.

Filmin dünya satışlarını gerçekleştiren The Match Factory'nin ana şirketi Mubi, The Substance'ın Kuzey Amerika, Britanya, İrlanda, Almanya, Avusturya, Latin Amerika ve Benelüks'teki tüm haklarını elinde bulunduruyor.

Cannes'da 'En İyi Senaryo' ödülünü kazanan korku filminin bu yıl içinde sinemalarda gösterime girmesi planlanıyor.

Mubi ayrıca filmin Türkiye ve Hindistan haklarını da aldı.

The Match Factory ayrıca, filmin Japonya'daki gösterimi için anlaşmayı tamamladığını ve İsviçre, Çek Cumhuriyeti, Slovakya, Macaristan, Portekiz ve Güneydoğu Asya için görüşmelerin sürdüğünü açıkladı.

Moore, The Substance'ta Dennis Quaid'in oynadığı patronu tarafından daha genç bir yıldız için işinden atılan bir zamanların ünlü ve Oscarlı aktrisi Elisabeth Sparkle'ı canlandırıyor.

HİCİVLE BAŞLAYIP KORKUYA DÖNÜŞÜYOR

Independent Türkçe'de yer alan habere göre, sosyal bir hiciv olarak başlayan film, Elisabeth Sparkle'ın kendisini reddeden sistemden ve yaşlanan bedeninden bir intikam almasıyla kısa sürede kanlı bir korkuya dönüşüyor.

Fransız yönetmen Coralie Fargeat, filmdeki kanlı sahnelerin, kadınların gerçekçi olmayan güzellik standartlarını karşılamak için hem toplumdan hem de kendilerinden gördükleri şiddetin bir metaforu olduğunu basın toplantısında söyledi.

The Substance'ın başrolündeki Demi Moore'a Margaret Qualley ve Dennis Quaid eşlik ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN