El şekliniz kişiliğiniz hakkında ne söylüyor? İşte el şekline göre karakter analizi yapan kişilik testi

El şekliniz kişiliğiniz hakkında ne söylüyor? İşte el şekline göre karakter analizi yapan kişilik testi

El şekli kişilik özellikleri: Kısa parmaklarınız ve kare avuçlarınız var mı? Veya uzun parmaklar ve dikdörtgen avuç içi? Kişiliğinizi el şekline göre kontrol edin. İşte el şekline göre kişilik testi.

Ellerinizin de karakter özellikleriniz hakkında bilmediğiniz gerçekleri ortaya çıkarabileceğini biliyor muydunuz? Bu haberimizde, ellerin şekli ile kişilik arasındaki bağlantıya dair bazı ilginç bilgiler ile karşılaşacaksınız. Size birkaç soru soralım: Kısa parmaklarınız ve kare avuçlarınız var mı? Veya kısa parmaklar ve dikdörtgen avuç içi? Uzun parmaklarınız ve kare avuçlarınız var mı? Veya uzun parmaklar ve dikdörtgen avuç içi? Gizli baskın kişilik özelliklerinizi, güçlü ve zayıf yönlerinizi öğrenmek için okumaya devam edin.

ELLERİNİZ KİŞİLİĞİNİZ HAKKINIZDA NE ANLATIYOR?

1.jpg

DÜNYA ELİ: KISA PARMAKLAR VE KARE AVUÇ İÇİ

Kısa Parmaklarınız ve Kare Avuç içleriniz varsa, kişilik özellikleriniz dürüst, vicdanlı, geleneksel ve gerçekçi olduğunuzu gösterir. Duygulara değer veren insanlara zarar verebilecek çok pratik bir hayata bakış açınız var. Tamamen maddi kazançlar ve parayla ilgili olma eğilimindesiniz. Hayallere ve duygulara yeriniz var ama çok duygusal bir insan değilsiniz. Birçok beceriye sahip bir erkek veya kadınsınız. Aileni seviyorsun ve onları her şeyden üstün tutuyorsun. Açık sözlüsün ve her şeyi olduğu gibi söylüyorsun. Koruyucu ve sevecen ama aynı zamanda inatçı ve kararlı olabilirsiniz. Hızlı zekalı ve harika bir mizah anlayışınız var. Genelde düz kafalısın. Organize bir hayat sürüyorsunuz. İşleri kanca veya sahtekarlıkla halledeceksiniz. Gerçek duygularınızı açığa vurmuyorsunuz. Sosyalsin ve iyi bir arkadaş ağına sahipsin.

2-003.jpg

GÖKYÜZÜ ELİ: UZUN PARMAKLAR VE KARE AVUÇ İÇİ

Uzun Parmaklarınız ve Kare Avuç içleriniz varsa, kişilik özellikleriniz, soyut ve entelektüel sohbetleri seven biri olduğunuzu ortaya koyuyor. Kendinizi ifade etmenin güzel yollarına kendinizi kaptırırsınız. İstikrarlı bir duygusal yaşam arıyorsunuz, ancak içten içe duygulara güvenmiyorsunuz. Büyük bir hayal kırıklığına uğrama korkunuz var. İnsanlara kolay güvenmiyorsun. Bağlı bir ilişki içinde olsanız bile, her zaman bazı şüpheleriniz veya korkularınız olacaktır. Meraklısın. Yeni şeyler ve yerler keşfetmeyi ve insanlarla ilgili hikayeler duymayı seviyorsunuz. Analitik birisin. Mümkün olduğunca orijinal olmayı tercih edersiniz. Mizacınız bazen aniden ortaya çıkabilir. Her şey hakkında konuşmayı seviyorsun. Farklı bakış açılarını keşfetmekten keyif alırsınız. Ayrıca bir şeyler organize etmeyi veya sevdiklerinizi şaşırtmayı da seviyorsunuz. Olduğun gibi kabul edilmek istiyorsun, bu da hayatında bir sorun noktası oluyor.

3.jpg

ATEŞ EL: KISA PARMAKLAR VE DİKDÖRTGEN UZUN AVUÇ İÇİ

Kısa Parmaklarınız ve Uzun Avuç içleriniz varsa, kişilik özellikleriniz enerjik, hevesli, huzursuz ve karizmatik olduğunuzu gösterir. Mükemmel liderlik özelliklerine sahipsiniz. Risk almaktan veya fırsatları durdurmaktan çekinmiyorsunuz. İlgi odağı olmayı seviyorsunuz. Siz de zaman zaman çeklimez olabilirsiniz. Sen dışa dönüksün. Kendin hakkında konuşmayı seviyorsun. Çok yönlüsünüz ve yaptığınız her şeyde mükemmel olmayı arzuluyorsunuz. Sürekli yeni fikirler arıyorsunuz. Her zaman kalabalığın önünde olmak isteyeceksiniz. İnisiyatif almakta hızlı olacak ve projelerinizi bitirmeye veya sonuna kadar hedeflerinize ulaşmaya bağlı kalacaksınız. Bireyselliğinizi kucaklamayı seviyorsunuz. Toplum tarafından belirlenen ideallere veya normlara uymuyorsunuz. Kendi kurallarına göre yaşıyorsun ve doğru olduğunu hissettiğin şey.

4.jpg

SU ELİ: UZUN PARMAKLAR VE DİKDÖRTGEN UZUN AVUÇ İÇİ

Uzun Parmaklarınız ve Uzun Avuç içleriniz varsa, kişilik özellikleriniz, son derece yaratıcı, hassas ve duygusal olduğunuzu ortaya koyuyor. Sen bir hayalperestsin. Genelde dışarıdan nazik ve sakinsiniz, ancak içinizde bir duygusal çalkantı fırtınası kopuyor. Çok huysuzsun. İlişki ideallerinizi çok yüksek tutuyorsunuz ve insanların her zaman bu ideallere uymasını bekliyorsunuz. Çok ketum ve içine kapanık birisin. Kalbinin etrafındaki duvarları çok yüksek tutuyorsun. Nazik ve anlayışlı iletişim tarzınız nedeniyle diğer kişiden her şeyi alabilirsiniz. Ancak, siz onları gerçekten ifşa etmedikçe, düşünce ve duygularınızın içine giremezsiniz. Gardınızı indirdiğinizde, savunmasız, duygusal, romantik ve idealist olursunuz. Mantıklı olmaktan çok duygusalsın. Duyulmaya ve sevgi ve özenle tutulmaya ihtiyacınız var.


Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN